Avui és el Dia Mundial de l’aigua i la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color blau al vespre

Avui divendres 22 de març, al vespre, la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color blau amb motiu del Dia Mundial de l’aigua.

Enguany, el tema del Dia Mundial de l’Aigua és ‘Aigua per a la pau’, ja que l’aigua pot crear pau o desencadenar conflictes. Podeu llegir-ne més, aquí: https://www.un.org/es/observances/water-day

En l’actualitat, estem en un moment crític perquè hi ha molta sequera i manca de pluges. Les jornades com la del Dia de l’Aigua han de servir per crear consciència sobre la importància de l’estalvi i la reutilització de l’aigua, amb l’objectiu de preservar aquest bé escàs.


CASTELLANO | Hoy viernes 22 de marzo, al anochecer, la fachada del Ayuntamiento se iluminará de color azul con motivo del Día Mundial del agua.

Este año, el tema del Día Mundial del Agua es ‘Agua para la paz’, ya que el agua puede crear paz o desencadenar conflictos. Podéis leer más, aquí: https://www.un.org/es/observances/water-day

En la actualidad, estamos en un momento crítico porque hay mucha sequía y falta de lluvias. Las jornadas como la del Día del Agua tienen que servir para crear conciencia sobre la importancia del ahorro y la reutilización del agua, con el objetivo de preservar este bien escaso.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *