Empordà Golf, única visita a Catalunya del Santander Golf Tour 2024

El Santander Golf Tour 2024 visitarà Catalunya a la primera prova del campionat, que es disputarà al recorregut Forest d’Empordà Golf, el proper 17 i 18 d’abril.

El circuit de golf professional femení arrencarà a Catalunya, en què serà la seva única visita a un camp català i que estarà compost per un total de 10 proves a la novena edició del circuit, presentat aquest dijous a la seu de la Federació Espanyola de Golf .

Entre les novetats que s’implantaran aquest any, destaca el nou format de puntuació, que s’estrenarà precisament a la prova d’Empordà Golf, el Birdie Challenge, que consistirà a sumar només les ocasions en què les jugadores aconsegueixin un birdie.

El circuit continuarà el seu recorregut amb el torneig de Dobles a El Bosque Golf (València) durant els dies 8 i 9 de maig, i continuarà el seu periple per Espanya a Izki Golf (Àlaba), el 30 i 31 de maig. La quarta prova, se celebrarà al Reial Golf de Pedreña (Cantàbria) amb el ja tradicional torneig Match-Play els dies 12, 13 i 14 de juny.

Aquest 2024 comptarà de nou amb la presència d’un torneig co-sancionat amb el LET Access Series, circuit satèl·lit del Ladies European Tour, que se celebrarà del 20 al 22 de juny a Naturávila (Àvila), que s’estrenarà per primera vegada al Santander Golf Tour.

Abans l’aturada estiuenca, el circuit viatjarà per primera vegada fins a La Rioja, on els dies 3 i 4 de juliol es disputarà la sisena prova de la temporada al Club de Golf de Logronyo.

El mes d’octubre vindrà acompanyat de dues proves més: un altre torneig individual al Reial Club de Golf de La Corunya, els dies 16 i 17, i l’habitual Pro-Am de llegendes que rebrà algunes de les estrelles més grans d’aquest esport a Golf Santander (Madrid) el 23 i 24 doctubre.

Per als dos darrers tornejos de la temporada, el circuit viatjarà fins al sud de la Península, primer, el Club Zaudín Golf (Sevilla), acollirà els dies 6 i 7 de novembre la penúltima prova de la temporada.

Per finalitzar amb brillantor, el Real Club de Golf de Guadalmina rebrà l’última prova del circuit, el Santander Campionat d’Espanya de Professionals Femení que tancarà un 2024 que comença amb unes expectatives molt il·lusionants.

Per a més informació del circuit, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *