Encara pots formar el teu equip i participar a l'Hexagonal 2024!

Si havies pensat participar a l’Hexagonal 2024 i et donaves per vençut, recupera la il·lusió, munta el teu equip i inscriu-te com més aviat millor, ja que el període d’inscripció per al 58è Gran Premi de Catalunya s’ha ampliat fins al proper 27 de març, a les 12,00 hores.

En aquesta edició del 2024, el torneig amb més història de la FCGolf, visitarà autèntics campassos, on gaudireu competint en equip i en uns recorreguts espectaculars.

El torneig obrirà a Golf d’Aro Mas-Nou el proper 6 d’abril, al qual seguirà Golf Terramar (4 de maig), Golf de Pals (1 de juny), Infinitum Golf (29 de juny) amb la penúltima prova een Golf Costa Daurada, el 14 de setembre. La Gran batalla Final, on es coneixerà el campió d’aquesta nova edició, es jugarà a Golf Llavaneras, el 12 d’octubre.

Què he de fer per fer la inscripció? Molt fàcil, has de formar un equip amb quatre jugadors amb un Handicap màxim d’inscripció de 22,4 tant per a homes com a dones per a jugadors de més de 17 anys o que en compleixin 18 l’any d’aquest Hexagonal.

Es tracta d’un torneig Handicap i es jugaran 18 forats Stableford Handicap, en modalitat Fourball en tres camps, i Individual als altres tres, descartant una targeta als dos primers camps, i comptabilitzant les tres a l’últim torneig.

Un cop format l’equip, has de formalitzar la inscripció ‘on line’ complint tots els requisits de la inscripció. Un equip estarà oficialment inscrit quan hagi realitzat el pagament de l’import fixat per equip, i aparegui al llistat d’inscrits que ja està disponible a la web federativa.

El cost per equip és de 1.440 euros (360 per jugador) i recorda, n’hi ha de temps per tancar la inscripció fins al proper 27 de març, a les 12.00 hores.

No esperis, ara tens una nova oportunitat i fes efectiva la inscripció ja que només entren en joc un total de 36 equips!

Per consultar el reglament complet, cliqueu aquí

Per fer la teva inscripció, clicar aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *