L’Ajuntament lamenta la paralització de les obres del Passeig de les Cales de Miami Platja


  • Estat actual de les obres del Passeig de les Cales de Miami Platja.

    El consistori, que ha exigit a Costes que s’acceleri la tramitació pendent, entén la preocupació del veïnat i demana que es garanteixin els accessos i es compleixin les mesures de seguretat

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha requerit formalment a la direcció General de la Costa i el Mar, que és qui impulsa els treballs de remodelació del Passeig de les Cales, que s’acceleri el procés de tramitació pendent per poder tornar a emprendre les obres al més aviat possible.

Recordem que el Ministeri per a la Transición energética y el reto demográfico (MITECO) va comunicar a inicis del mes de març al consistori que les obres quedaven temporalment aturades a l’espera que s’aprovés una modificació del projecte executiu per ampliar el termini d’execució i unes modificacions en la pavimentació.

L’Ajuntament entén la preocupació dels residents de la zona per les molèsties que aquesta parada suposa i ha demanat que es garanteixi l’accés als habitatges, i s’habiliti l’espai perquè aquestes ocasionin les mínimes molèsties possibles. Així mateix ha exigit que es compleixin les mesures de seguretat i de senyalització de les obres.

Cal recordar que aquestes obres no estan finançades ni executades per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, que segueix en contacte constant amb la direcció de l’obra (el Servei provincial de Costes) perquè es resolgui de forma imminent.

La ciutadania té a la seva disposició el telèfon 689 123 222 i el correu electrònic obracalasmontroig@gmail.com d’atenció a la ciutadania per a dubtes o incidències.

Font: Ajuntament de Mont-roig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Un comentario sobre “L’Ajuntament lamenta la paralització de les obres del Passeig de les Cales de Miami Platja

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *