1 PLAÇA DE LLEVADOR

L’Ajuntament d’Amposta, en col·laboració amb el Hospital Comarcal d’Amposta, SAM, ha anunciat la convocatòria per a una plaça de Llevador. Aquesta oportunitat laboral ha generat un gran interès entre els professionals de la salut, especialment aquells amb formació en infermeria i especialització obstetricoginecològica.

Detalls de la Convocatòria

La plaça de Llevador, identificada amb el codi 20240320O163, pertany al Grup Professional 2.2 AS-TGM. El període de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 21 de març de 2024 i finalitzarà el 9 d’abril del mateix any. El procés de selecció es realitzarà mitjançant concurs oposició o valoració de mèrits i prova.

Requisits i Titulacions

Els aspirants han de ser titulats en infermeria amb especialitat obstetricoginecològica. Així mateix, cal posseir un nivell B1 de català, garantint una comunicació efectiva amb els pacients i col·legues de treball. La jornada laboral per a aquesta plaça serà del 20%.

Informació Addicional

Aquesta convocatòria s’emmarca dins del procés d’estabilització de l’ocupació temporal. L’objectiu és proporcionar estabilitat laboral als professionals de la salut que actualment exerceixen en règim temporal. A més, es promou la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’ocupació pública, prioritzant la meritocràcia i la capacitació professional.

Com accedir a la Convocatòria

Per a més informació sobre les bases específiques de la convocatòria, els interessats poden consultar el Butlletí Oficial de la Provincia de Tarragona (BOPT) amb data del 20 de març de 2024. A més, tot el detall del procés de selecció es troba disponible a la web de l’ens convocant, concretament a https://www.hcamposta.cat/treball.

Impacte i Importància de la Plaça de Llevador

La creació d’aquesta plaça de Llevador reflecteix la necessitat de professionals qualificats en l’àmbit de l’atenció obstètrica i ginecològica. El rol del llevador és fonamental en el procés de gestació, part i postpart. A través de la seva assistència, es garanteix una atenció integral i de qualitat a les dones durant aquests moments crucials de la seva vida.

El Futur de la Salut a Amposta

La convocatòria d’aquesta plaça també posa de manifest el compromís de les autoritats sanitàries amb la millora dels serveis de salut a la comunitat d’Amposta i les comarques adjacents. La incorporació de professionals qualificats contribuirà a reforçar l’atenció sanitària, fent front als reptes i demandes del sistema de salut actual.

Conclusió

En resum, la convocatòria per a una plaça de Llevador a l’Ajuntament d’Amposta i el Hospital Comarcal d’Amposta, SAM, representa una oportunitat única per als professionals de la salut especialitzats en obstetrícia i ginecologia. Aquesta iniciativa no només busca cobrir una necessitat laboral sinó també millorar la qualitat de l’atenció sanitària a la comunitat. Amb un procés de selecció transparent i equitatiu, s’espera trobar al candidat ideal per a aquest important rol en el sistema de salut local.

Convocatòria

Font: Ajuntament d’Amposta – Hospital Comarcal d’Amposta, SAM

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *