Dilluns de Pasqua, Aplec al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda 27 Març 2024


El proper dilluns de Pasqua, 1 d’abril, Vila-seca celebrarà el tradicional Aplec al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda, un esdeveniment que comptarà amb actes religiosos i  festa popular.

 

Organitzat per la Parròquia de Sant Esteve de Vila-seca, l’Ajuntament de Vila-seca, els Amics del Santuari de la Pineda, l’Esbart Dansaire ‘Ramon d’Olzina’, l’Aplec de Dilluns de Pasqua s’iniciarà a les 10.30 h del matí amb el Rosari a la Mare de Déu i la posterior celebració de l’Eucaristia. Continuarà a les 12.00 h amb una Festa Popular en la que hi participaran l’Esbart Dansaire ‘Ramon d’Olzina’ amb les seves danses catalanes. Finalment a les 12.30 h hi haurà un vermut popular.

 

Per a poder assistir a l’Aplec, l’Ajuntament de Vila-seca ofereix gratuïtament un servei de transport amb sortida a les 9.30 h des de la semirotonda del Camí dels Morts de la Plana, a les 9.45 h des de la plaça de Manuel de Falla de la Pineda i a les 10.00 h des de la plaça dels Països Catalans de Vila-seca. La tornada es durà a terme des del Santuari fins als diferents nuclis de població a partir de les 13.45h.

 

Com ja és tradició, per a tothom que vulgui continuar gaudint de la festivitat del Dilluns de Pasqua, el C.F. Vila-seca organitza un dinar al mateix Santuari de la Mare de Déu de la Pineda. La venda anticipada de tiquets, que es durà a terme als establiments Bricolage Colomí-Park i a la Llibreria Vanessa, serà fins al dissabte 30 de març. Tots els participants podran assaborir un menú de 15 euros (13 euros si es compra abans del 30 d’abril), que inclourà un plat de paella mixta i pollastre amb salsa, acompanyat de postres, pa, vi, aigua i cafè. El menú infantil val 8 euros i consta d’un sol plat, postres, pa i aigua.

Font: Ajuntament de Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *