El Bar Mont-gust de Mont-roig triomfa en el tercer Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja


  • Prop de 2.000 degustacions s’han servit durant els dies de la competició, que també ha premiat el Restaurant Balmar i el Casal Sant Jaume de Miami Platja

Mont-roig i Miami Platja han celebrat amb èxit la tercera edició del Campionat de Patates Braves, que organitza Mont-roig Miami Turisme i que és una competició que destaca la creativitat culinària i promou el turisme gastronòmic al municipi. Prop de 2.000 degustacions de diverses versions d’aquesta popular tapa s’han servit durant el concurs, destacant els sabors únics i l’enginy culinari dels participants.

Després de votacions populars realitzades entre l’1 i el 24 de març, el Bar Mont-gust de Mont-roig s’ha alçat amb la victòria, obtinguent una puntuació de 4,8 punts sobre 5. L’establiment va presentar les seves “Braves Mont-gust”, unes patates casolanes amb salsa brava i xoriço picant que van captivar els paladars del públic. Actualment el Bar Mont-gust està tancat per vacances i torna a obrir el 2 d’abril.

A la segona posició del campionat es troba el Restaurant Balmar de Miami Platja, amb una puntuació mitjana de 4,68 punts sobre 5. Les seves “Braves Balmar”, amb una salsa casolana d’allioli i tomàquet a la brasa, van demostrar la seva excel·lència culinària, guanyant admiració tant en aquesta edició com en les anteriors.

El Casal Sant Jaume de Miami Platja ha aconseguit la tercera posició en aquest campionat, amb una puntuació de 4,4 punts sobre 5. Les seves “Patates en flames”, unes braves cruixents amb dues salses que simulen foc, van sorprendre per la seva originalitat i sabor intens.

Font: Ajuntament de Mont-roig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *