El Palau Municipal d’Esports de Cambrils serà una pista de ball internacional del 28 al 31 de març

El campionat del món de dansa coreogràfica és la principal novetat de la quarta edició de la CAMBRILS DANCESPORT OPEN. Més de 1.500 esportistes de 32 països diferents participaran en la trentena de competicions nacionals i mundials programades.

La competició de balls esportius CAMBRILS DANCESPORT OPEN torna al Palau Municipal d’Esports de Cambrils del 28 al 31 de març, amb la participació de més de 1.500 esportistes de 32 països diferents i un ampli programa que inclou prop de 30 competicions nacionals i internacionals. La gran novetat d’enguany és la celebració de la primera edició del campionat del món de dansa coreogràfica (per equips), que es disputarà divendres a partir de les 16:30 hores.

La regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, i la representant de l’organització Laia Benet, han explicat aquest migdia les novetats i tots els detalls de les diferents competicions per parelles, grups coreogràfics i individuals, que es portaran a terme als dos pavellons durant aquests quatre jornades d’intensa activitat.

El CAMBRILS DANCESPORT OPEN, organitzat per la Federació Espanyola de Ball Esportiu, amb la direcció esportiva de David Carrillo, és un dels esdeveniments més grans que se celebra al municipi i cada any atrau milers de persones entre esportistes, jutges i públic.

La regidora de Turisme ha afirmat que el campionat portarà a Cambrils més de 2.500 visitants, entre participants, organització i acompanyants; reforça el posicionament del municipi com a destinació de turisme esportiu, i també li dona visibilitat gràcies a les imatges en streaming que es retransmetran per la televisió COE-Tv, els milers de reproduccions de totes les competicions i la repercussió a les xarxes socials.

Per la seva banda, des de l’organització, Laia Benet ha destacat la celebració d’un campionat del món i dos campionats d’Europa de diverses modalitats de dansa coreogràfica, llatins i estàndard, i ha convidat a tothom a gaudir de l’espectacularitat de les competicions.  

A nivell internacional, cal destacar la important presència de parelles procedents d’Àustria, Bèlgica, Xina Taipei, Colòmbia, Croàcia, República Checa, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Israel, Itàlia, kirguistan, Letònia, Lesoto, Lituània, Luxemburg, noruega, Macedònia, Moldàvia, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, República Xina, Romania, Eslovàquia, Espanya, Turquia, Ucraïna i Vietnam.

Les entrades es poden comprar per Servientrades a través del web https://cambrilsdancesport.com

Competicions programades

CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

CAMPIONAT DEL MÓN DE DANSA COREOGRAFICA

CAMPIONAT D’EUROPA SENIOR 2 LLATINS

CAMPIONAT D’EUROPA SUB21 STANDARD

INTERNATIONALS OPEN WDSF STANDARD

INTERNATIONALS OPEN WDSF LLATINS

OPEN INTERNATIONAL COREOGRAPHIC DANCE

14 OPEN INTERNACIONALS WDSF:

WDSF OPEN STANDARD JUNIOR 2

WDSF OPEN LATIN JUNIOR 2

WDSF OPEN STANDARD YOUTH

WDSF OPEN LATIN YOUTH

WDSF OPEN STANDARD U21

WDSF OPEN LATIN U21

WDSF OPEN STANDARD SENIOR 1

WDSF OPEN LATIN SENIOR 1

WDSF OPEN STANDARD SENIOR 2

WDSF OPEN LATIN SENIOR 2

WDSF OPEN STANDARD SENIOR 3

WDSF OPEN LATIN SENIOR 3

WDSF OPEN STANDARD SENIOR 4

6 OPEN INTERNACIONALES:

OPEN STANDARD JUNIOR 1

OPEN LATIN JUNIOR 1

OPEN STANDARD JUVENIL

OPEN LATIN JUVENIL

OPEN STANDARD SENIOR 5

OPEN LATIN SENIOR 4

WDSF OPEN SOLO LATIN FEMALE

1ª PROVA D LA IBERICA (ESPANYA-PORTUGAL)

Circuit ibèrica dansa coreográfica

Circuit ibèrica Seniors

Circuit ibèrica single

TROFEU NACIONAL DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA : V TROFEU CAMBRILS

TROFEUS NACIONALS DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA: II TROFEU COSTA DAURADA + DIVERSITY (TROFEUS AMB DISCAPACITATS)

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *