El servei municipal de canguratge ‘Temps per Tu’ amplia l’horari mitja hora cada dia a Tortosa

També s’oferirà el servei a partir del mes d’abril vinculat a esdeveniments culturals, i als pobles l’horari s’allargarà fins a la una del migdia

El servei municipal de canguratge gratuït Temps per a Tu ampliarà l’horari a partir del mes d’abril. Es tracta d’un servei adreçat a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys, que es presta diàriament a l’Espai Joan Moreira i els dissabtes al matí als cinc pobles (Bítem, Campredó, els Reguers, Jesús o Vinallop). Un servei adreçat a les famílies que necessiten un cangur per facilitar la conciliació laboral, personal i familiar. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i la regidora d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, han visitat avui l’espai.

Concretament, l’ampliació de l’horari implica en el cas de Tortosa mitja hora més de servei diària de dilluns a divendres, ja que s’avança l’hora d’inici a les 16.30 a petició de les famílies usuàries. En el cas dels pobles, l’ampliació de l’horari serà d’una hora els dissabtes al matí, que s’allargarà fins a la una del migdia.

A més Temps per a Tu també es prestarà de manera vinculada a esdeveniments culturals. En aquest sentit, amb motiu del cicle Gaudí, tant a la projecció de dijous 25 d’abril com a la del 23 de maig, que tindran lloc a les 7 de la tarda, es podrà fer ús del servei a l’Espai Moreira. I amb motiu de l’obra de teatre ‘Jauría’ del 17 maig a les 20.00 hores s’oferirà el servei a les mateixes instal·lacions del Teatre Auditori Felip Pedrell.

Aquesta setmana amb motiu de les vacances escolars de Setmana Santa, Temps per Tu s’ofereix en horari matinal, entre les 10.00 i les 13.00 hores. També els dies de lliure disposició dels centres educatius el servei es presta als matins.

Durant aquest curs escolar han passat pel servei de canguratge municipal un total de 1.034 xiquets i xiquetes, majoritàriament d’entre 4 i 8 anys. L’Ajuntament presta el servei a través de la Fundació Pere Tarrés, un servei que és finançat pel departament d’Igualtat i Feminismes en el marc del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat.

Finalment, per tal de reservar plaça es pot fer al telèfon 689526356 o al mail tempsperatu@tortosa.cat, o bé adreçar-se directament al servei.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *