Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

Aquesta Setmana Santa Empordàlia serà més dolça, gràcies a la col·laboració amb Casa Cacao (El Celler de Can Roca) per fer un maridatge conjunt


27/03/2024


TastaCoop

Del 29 de març a l’1 d’abril, les visites guiades a Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb xocolates de Casa Cacao

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d’abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les xocolates  de Casa Cacao. Aquest tast no té cap cost addicional, sinó que és un regal que el celler Empordàlia, juntament amb Casa Cacao, vol fer als seus visitants durant aquests dies.

En acabar la visita al celler, el tradicional tast que es fa al final serà un mica més dolç, ja que es maridaran els vins i l’Oli de Pau d’Empordàlia amb diferents tipus de xocolata de Casa Cacao, en un maridatge deliciós, preparat en col·laboració d’Empordàlia amb Casa Cacao (El Celler de Can Roca).

Aquesta serà la primera de les activitats que, amb l’arribada de la primavera, duu a terme Empordàlia, mentre ja està preparant una oferta d’activitats enoturístiques originals i innovadores, com ve fent des de fa un temps per tal de sorprendre al visitant. Entre aquestes activitats per a tots els gustos i totes les edats, s’estrena un taller de pintura amb oli i vi amb Marta Arañó, un parc d’atraccions i vi dirigit a adults o una sessió de ioga amb Claudia Àrias; i tornen els tastos en un vaixell, els pícnics entre vinyes i oliveres, les sortides amb bicicleta i les rutes a cavall… a més de les propostes de vespres i nits musicals.


El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.


Font: Celler Empordàlia

Font:Federació de Cooperaives Agràries de Catalunya

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *