FESTIVAL DE DIXIELAND I MÉS A LA CAPSA

Doble dosi de Festival de Dixieland amb la sessió de col·loqui i escolta d’un dels grans discos del jazz, “A Love Supreme” de John Coltrane, i el concert de la Jove TGN Big Band amb Sheila Trujillo. A més, arrencarem el mes amb una edició molt especial del nostre singular projecte “Escoles a la Capsa” amb la visita del centre d’educació especial La Muntanyeta.

CAPSA i FORMACIÓ
ESCOLES A LA CAPSA
LA MUNTANYETA

10 d’abril, matí
Amb les seves pròpies paraules…, “Un viatge a la música. L’aula g de l’escola la  muntanyeta (els més eixerits i rítmics de tots/es) faran una sortida pedagògica a les instal·lacions de la Capsa de Música de Tarragona. Per la qual haureu de tenir present que ens agrada fer soroll i gaudir amb la xerinola. El nostre propòsit és conèixer l’espai a on es desenvolupa l’activitat artística i musical dels millors músics de Tarragona. També realitzar una de les nostres activitats musicals que desenvolupem al nostre centre, a les vostres instal·lacions: com autèntics professionals…”.
I d’aquesta manera contribuirem a través de la cultura i l’educació adaptades per a una societat que contribueix a fer de la cultura i de l’educació un motor de transformació social i un element de benestar comunitari.
Des de l’aMt, col·laborem amb altres agents i institucions a través de les Escoles i Instituts de la demarcació oferint-los un espai amb àmplies possibilitats. I de pas, impulsem la integració social de les pròpies capacitats diverses en entorns inclusius com és la Capsa de Música, i en sinergies amb els centres d’educació especial, com ara La Muntanyeta.

CAPSA i FORMACIÓ
MUSIC CLUB
A LOVE SUPREME de John Coltrane, 1964

26 d’abril, 20 h / Gratuït amb consumició mínima*
*Places limitades amb inscripció prèvia a: https://capsademusica.com/wp/entrades260424/
L’Associació de Músics de Tarragona ofereix aquesta activitat formativa de col·loqui i d’escolta dins del 29è Festival Dixieland, en què podrem conèixer el disc “A Love Supreme” de John Coltrane, considerat una de les obres més importants de la història del JAZZ i de la Música. Concebut com un disc espiritual i representatiu d’una cerca personal de puresa per part de Coltrane. Una bona oportunitat per conèixer un dels discos més influents de la història del JAZZ.

CAPSA LIVE
DIXIE
JOVE TGN BIG BAND & SHEILA TRUJILLO (TARRAGONA)

27 d’abril, 19 h / 3 € a: entrades.tarragona.cat
El 29è Festival Dixieland a la Capsa de Música amb la col·laboració de la Rambla Music Big Band ens presenta en concert a la Jove Tgn Big Band & Sheila Trujillo, formació nascuda el 2016 sota la direcció de Paco Martín. Aquesta jove formació de músics tarragonins va creixent i amb ella els seus projectes. En aquest concert, amb la seva vocalista de referència, la també tarragonina Sheila Trujillo.

#FEMCULTURAPOPULAR
#CAPSADEMUSICA

Places limitades
Reservat el dret d’admissió

Les portes s’obriran 15 min abans de l’esdeveniment ATENCIÓ! Menors de divuit (18 anys), obligatori acompanyats de pare mare o tutor legal durant tot l’esdeveniment a la Capsa de Música.
MOLT IMPORTANT! Aforaments molt limitats i excepcionalment amb mínimes taules i cadires i sense servei de taula. Barra amb preus populars i solidaris amb l’entitat.

Font: Associació de Músics de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *