L'Internacional de França Junior, amb quatre catalanes en acció

Les millors júniors del Vell Continent competeixen a partir d’aquest dijous a l’Internacional de França Junior, coneguda com la Copa Esmond, i que comptarà al camp de Saint Cloud amb la presència de nou jugadores espanyoles, tres pertanyents a la FCGolf.

El torneig reuneix un total de 108 golfistes, entre elles les catalanes Anna Cañadó, que arriba dels Estats Units on ha estat la millor jugadora europea al The Junior Invitational, disputat a Carolina del Sud, a més de la jove Nagore Martínez, Marina Joyce i Claudia Lara, destacades al recent Campionat d’Espanya Sub18 Femení jugat a Santa Marina Golf.

L’expedició espanyola la completen jugadores com Balma Dávalos, segona al Campionat d’Espanya Sub18, Alba González, Martina Navarro, Amanda Revuelta, Noa Terroba, i Lucía Valderrama.

L’objectiu de les golfistes esmentades és emular l’extraordinari paper de la madrilenya Andrea Revuelta en l’última edició, en què va caure a la gran final davant la sueca Meja Oretengren. L’absència aquest any d’aquestes dues jugadores es compensa amb la presència d’altres de la talla de la gala Sara Brentcheneff, finalista a la Copa passada de S.M. La Reina.

El torneig es juga en dues fases: una primera Stroke Play en què totes les participants afronten dues rondes de 18 forats, i una segona Match Play a la qual només tenen accés les trenta-dues més ben classificades a la fase anterior.

Molta sort a la delegació espanyola i especialment a les tres jugadores catalanes!

Per consultar la llista de participants, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *