Obertes les inscripcions per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme 2024

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 29a edició de la mítica prova de resistència del 5 al 7 de juliol.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ja ha obert les inscripcions per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Els participants que vulguin prendre part d’aquesta tradicional cita podran inscriure’s fins el dimarts 11 de juny.

Els entrenaments oficials es realitzaran el 30 de juny, amb l’opció de completar l’entrenament durant tot el dia o mig dia.

Aspectes clau de la prova

Cal recordar que, des de l’any 2016, les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme arrenquen a les 12h i que els equips, juntament amb els seus pilots, poden triar lliurement els pneumàtics que volen utilitzar, ampliant així el ventall de possibilitats de la cursa i assegurant l’emoció.

Els pilots podran competir en equips formats per un mínim de 3 pilots i un màxim de 4, sempre que tinguin una llicència anual o d’una sola prova: Catalana, Homologada, FIM o FIM Europa (els pilots amb llicència FIM o FIM Europa hauran de presentar obligatòriament l’autorització de sortida de la seva Federació).

Els relleus s’hauran de realitzar cada dues hores com a màxim ja que cap pilot podrà rodar més de dues hores consecutives. A més, seguint amb un dels grans atractius de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, la sortida serà en espiga, al més pur estil “Le Mans”.

Font: Circuit de Barcelona Catalunya

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *