OPORTUNITAT DE TREBALL PER A TREBALLADORS SOCIALS A L’AJUNTAMENT D’AMPOSTA

L’ajuntament d’Amposta, en col·laboració amb el Hospital Comarcal d’Amposta, SAM, ha obert una convocatòria per a cobrir una plaça de Treballador Social. Aquesta oportunitat laboral s’emmarca dins del procés d’estabilització de l’ocupació temporal i es presenta com una excel·lent opció per als professionals interessats en el camp del treball social.

Detalls de la Convocatòria

La plaça de Treballador Social, identificada amb el codi 20240320O164, correspon al Grup professional 2.2 AS – TGM. El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el 21 de març de 2024 i finalitza el 9 d’abril de 2024. El sistema de selecció adoptat serà a través de concurs oposició o valoració de mèrits i prova.

S’ha especificat que el tipus de personal requerit és laboral, i s’admetran candidats amb titulació de Diplomatura o Grau en Treball Social. A més, es requereix un nivell C1 de català, garantint així la capacitat de comunicació efectiva en aquesta llengua oficial.

Àmbit de Treball i Altres Detalls

El Treballador Social seleccionat desenvoluparà les seves funcions principalment en els àmbits de sanitat i serveis socials. Aquesta combinació ofereix una oportunitat única per abordar les necessitats dels individus des d’una perspectiva integral, coordinant-se amb altres professionals de la salut per proporcionar una atenció completa i holística.

Cal destacar que aquesta convocatòria també té com a objectiu l’estabilització de l’ocupació temporal, un aspecte crucial per a la consolidació del teixit laboral en aquest sector. Això significa que el guanyador de la plaça tindrà l’oportunitat de gaudir d’una estabilitat laboral a llarg termini, oferint un marc de seguretat i continuïtat en la seva carrera professional.

Pasos a Seguir per a la Sol·licitud

Els professionals interessats en aquesta oferta laboral han de seguir els passos establerts pel procés de selecció. Primerament, han de preparar la documentació requerida, que inclou el seu currículum vitae actualitzat i qualsevol altra informació rellevant sobre la seva experiència i formació en el camp del treball social.

Un cop reunits tots els documents necessaris, els candidats podran presentar la seva sol·licitud a través de la plataforma designada per l’ajuntament d’Amposta, seguint els terminis establerts. És essencial assegurar-se de complir amb tots els requisits especificats a la convocatòria per evitar possibles desqualificacions.

Importància de la Tasca del Treballador Social

El paper del Treballador Social en la societat actual és fonamental i multifacètic. Aquests professionals no només ofereixen suport emocional i psicològic als individus i les famílies que ho necessiten, sinó que també coordinen recursos i serveis per millorar la seva qualitat de vida.

En el context de la sanitat i els serveis socials, la presència d’un Treballador Social pot facilitar la integració dels pacients en els diferents programes de tractament i rehabilitació, alhora que ofereixen suport en qüestions administratives i de gestió de recursos.

Un Compromís amb el Benestar de la Comunitat

La convocatòria d’aquesta plaça de Treballador Social reflecteix el compromís de l’ajuntament d’Amposta i el Hospital Comarcal d’Amposta, SAM, amb el benestar de la seva comunitat. L’atenció centrada en les persones i la promoció de la salut mental i emocional són pilars fonamentals d’una societat saludable i cohesionada.

Amb aquesta iniciativa, es busca no només cobrir una necessitat laboral immediata, sinó també establir les bases per a una atenció continuada i de qualitat en els àmbits de la sanitat i els serveis socials. El Treballador Social seleccionat jugarà un paper clau en aquest propòsit, contribuint al desenvolupament i al benestar de la comunitat d’Amposta i les seves rodalies.

Conclusió

La convocatòria d’una plaça de Treballador Social a l’ajuntament d’Amposta i el Hospital Comarcal d’Amposta, SAM, ofereix una oportunitat única per als professionals del camp del treball social. Amb un enfocament en l’estabilització laboral i la integració dels serveis de sanitat i serveis socials, aquesta iniciativa reforça el compromís amb el benestar de la comunitat i la millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans. El Treballador Social seleccionat jugarà un paper fonamental en aquesta missió, proporcionant suport, orientació i recursos per als individus i les famílies que necessitin assistència.

Convocatòria

Font: Ajuntament d’Amposta – Hospital Comarcal d’Amposta, SAM

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *