OPORTUNITAT LABORAL: DIRECTOR DE LLEURE PER AL CASAL D’ESTIU A LLORENÇ DEL PENEDÈS

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha obert una convocatòria per a cobrir una plaça de Director de Lleure per al casal d’estiu. Aquesta oportunitat laboral, identificada amb el codi 20240315O18, presenta una data límit per a la presentació de sol·licituds el proper 19 d’abril de 2024.

El procés de selecció es realitzarà mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i prova, oferint un tipus de contracte laboral temporal, específicament, un contracte fix-discontinu a temps parcial. Així mateix, es requereix un grup de titulació o assimilat A2, equivalent a un grau universitari, amb titulació específica com a director de lleure. A més, és imprescindible un nivell C1 de català, així com un fort coneixement en matèries relacionades amb el lleure.

La convocatòria, publicada al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) el 15 de març de 2024 i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el 20 de març de 2024, presenta un conjunt de bases específiques, una convocatòria detallada i un temari per a la prova.

Aquesta oferta de treball representa una oportunitat única per als professionals interessats en el sector del lleure i l’educació en l’àmbit estival. El casal d’estiu és una institució clau en el teixit social de moltes poblacions, ja que ofereix un espai d’aprenentatge, diversió i creixement personal per als infants i joves durant les vacances estiuenques.

La figura del director de lleure és fonamental en aquest context, ja que és qui lidera i coordina totes les activitats i recursos destinats a garantir una experiència enriquidora per als participants del casal. Així, la persona seleccionada haurà de demostrar habilitats de gestió, organització i creativitat per aplanar el camí cap a un estiu inoblidable per als infants i adolescents del municipi.

A més dels requisits acadèmics i tècnics, l’Ajuntament de Llorenç del Penedès valorarà habilitats personals com la capacitat de treball en equip, la comunicació efectiva, la capacitat resolutiva i la vocació pel servei públic i l’educació. Aquesta posició no només requereix competències tècniques, sinó també valors ètics i compromís amb la comunitat.

La persona seleccionada haurà de planificar i executar un programa d’activitats diversificat, adaptat a les necessitats i interessos dels infants i joves del municipi. Això inclou la gestió dels recursos materials i humans disponibles, la coordinació amb altres agents educatius i socials del territori, i la resolució de possibles imprevistos amb eficiència i creativitat.

El casal d’estiu no només ofereix una oportunitat d’entreteniment i aprenentatge per als infants, sinó que també contribueix al benestar social de la comunitat en general. Els espais de lleure estiuenques són crucials per al desenvolupament integral dels més joves, ja que promouen valors com la cooperació, la diversitat i el respecte.

Per tant, la persona que assumeixi la responsabilitat de director de lleure a Llorenç del Penedès no només serà un mer organitzador d’activitats, sinó un agent de canvi i creixement per a la comunitat. La seva tasca contribuirà a la construcció d’un entorn més inclusiu, participatiu i enriquidor per a tots els membres de la societat, especialment els més joves.

En conclusió, la convocatòria per a la plaça de Director de Lleure per al casal d’estiu a Llorenç del Penedès representa una oportunitat única per a professionals compromesos amb l’educació, el lleure i el benestar dels infants i adolescents. Els interessats tenen fins al 19 d’abril de 2024 per presentar les seves sol·licituds i optar a aquesta emocionant posició que implica un paper fonamental en la construcció d’un estiu inoblidable per a la comunitat.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Llorenç del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *