‘Salou Actiu’ obre inscripcions per a una primavera vibrant


Salou es converteix en un vibrant epicentre d’activitats culturals amb la nova edició del programa ‘Salou Actiu’, que aquesta primavera desplega una oferta de 25 activitats gratuïtes pensades per a tots els adults.

Les inscripcions s’obriran el dimarts 2 d’abril, tant de manera presencial a l’Àrea de Serveis Culturals com online a través de la plataforma salou.reservaplay.cat.

Es permetrà la inscripció personal i d’una altra persona com a màxim, amb la condició que totes les places estan limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Activitats
L’agenda d’activitats ofereix una varietat de tallers que abracen des de la costura temàtica per a la Festa del Rei Jaume I, organitzada pel Grup de Dones de Salou, fins a l’art de la decoració de marcs de fotos, la preparació de pastissos de formatge, sessions de teatre amateur, la creació d’espelmes aromàtiques, cuina mexicana, pràctiques de mindfulness, autocura i tractaments de pell, així com tallers sobre la gestió emocional a través dels minerals.

Pel que fa a coneixements, es destaquen xerrades sobre l’estructura i escenificació de monòlegs, a càrrec de l’artista Mariano Vázquez Matarranz, conegut com a Mariano 1.85, i conferències sobre els ‘secrets’ del món de la televisió.

Per als aficionats a l’astronomia, Juan Carlos Sañudo Miranda oferirà una immersió al sistema solar, complementada amb una nit de telescopis per contemplar la lluna com mai i la presentació del seu llibre ‘Astro-sencillo‘.

La cultura local també té un paper destacat, amb un tast d’olis per descobrir les varietats i riquesa del territori i una excursió a la Cooperativa Agrícola de Riudoms. Està prevista també una conferència d’Esther Lozano sobre la Tarragona del segle XII i una visita guiada a la seva Catedral medieval de Tarragona, oferint una oportunitat única per explorar aquests tresors històrics. Salou també participarà en Tarraco Viva

El llegat romà de Salou no queda enrere, amb visites als jaciments arqueològics del municipi i un monòleg històric a càrrec de Melkart, així com una activitat que es proposa apropar a la veritable vida dels gladiadors

El llegat romà de Salou no queda enrere, amb visites als jaciments arqueològics del municipi i un monòleg històric a càrrec de Melkart, així com una activitat que es proposa apropar a la veritable vida dels gladiadors, allunyant-nos de les representacions cinematogràfiques.

Les inscripcions s’obriran el dimarts, dia 2 d’abril, tant de manera presencial a l’Àrea de Serveis Culturals com online 

 Amb aquesta àmplia oferta, Salou Actiu es consolida com una finestra oberta a l’aprenentatge, el lleure i la cultura, convidant a residents i visitants a sumar-se a una primavera plena d’enriquiment personal.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *