S’inicien els treballs de desbrossament i arranjament de l’entorn del municipi


  • Barrancs i camins estan al centre d’aquestes tasques de manteniment.
  • Aquestes intervencions s’allargaran diverses setmanes per a poder arribar a tots els espais que ho necessitin.

Es posa en marxa el desbrossament de barrancs i l’arranjament de camins rurals, amb l’objectiu de millorar les condicions i l’entorn del municipi. Els desbrossaments han començat pel barranc situat darrere del Carrer Molí, una actuació que millorarà l’estat d’aquest espai i també la seguretat, en reduir significativament qualsevol risc d’incendi durant els mesos més calorosos de l’any.

“Aquests treballs formen part d’una estratègia més àmplia per a la millora i el desenvolupament sostenible del Morell cuidant i valorant l’entorn”, assegurava l’alcalde, Eloi Calbet. Paral·lelament, i dins el mateix pla de millora, des del consistori es potenciarà l’arranjament i manteniment dels camins rurals del poble. Aquestes accions tenen com a finalitat facilitar l’accés i la mobilitat en aquestes zones i preservar-les com a entorn del municipi.

Està previst que les accions de desbrossament i arranjament s’allarguin durant les pròximes setmanes per tal d’anar arribant a tots els espais que ho necessiten.

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *