Ulldecona serà una de les seus del pretigiòs torneig ITE-DV7 de futbol


 L’Ajuntament d’Ulldecona, amb el suport del CF Ulldecona, ha aconseguit que el nostre municipi sigui per primera vegada seu del prestigiós Torneig Internacional de Futbol ITE-DV7. Del 28 a 31 de març Ulldecona acollirà equips de Futbol 7 en categories Prebenjamí Sub8, Aleví Sub11 i Aleví Sub12. Així, al camp municipal d’esports, podrem gaudir en directe d’una cinquantena de partits de les millors pedreres com la Real Societat, Atlético de Madrid, Sporting de Gijón, Real Zaragoza o CD Castelló entre altres.
 
El tinent d’alcaldia i regidor d’Esports, Toni Pascual, que ha visitat es instal•lacions amb el president del Club, Marc Labernia, destacava el nivell del futbol formatiu i la necessitat de treballar els valors que s’hi associen, com “els hàbits saludables, el respecte, l’amistat, l’esforç, el treball en equip, la superació i també la diversió”. A més, ha assegurat que “tenint dos futbolistes d’èlit com Aleix Garcia i Oriol Romeu, Ulldecona no podia deixar escapar aquesta oportunitat”. A banda del foment de l’esport, l’esdeveniment representarà un impacte econòmic important en l’àmbit de la restauració i turisme.
 
Per facilitar la circulació de vehicles i, sobretot el trànsit dels autobusos amb els diferents equips, el camí que enllaça l’avinguda Terrers i la carretera de la Sénia serà d’un únic sentit de circulació (entrada al camp de futbol). La sortida serà per l’avinguda de les Escoles.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *