700 participants, al Torneig Salou Handball Cup Mare Nostrum


La segona edició del torneig Salou Handball Cup Mare Nostrum es disputarà des d’avui dijous, dia 28 de març, i fins aquest dissabte, dia 30, al Pavelló Ponent de Salou; i al Pavelló Cap Salou. Demà divendres es jugaran partits a Ponent i al Pavelló Joan Rebull de Reus.

Cal destacar que enguany, per primer cop juguen equips femenins, exclusivament.

La competició inclou les categories aleví, infantil i cadet, masculí i femení; i compta amb la participació de clubs com el Club Hanbbol Salou; el FC Barcelona, el CH Costa Daurada; el BM Basauri, del País Basc; el Club Handbol Parets, de Parets del Vallès; l’Ascó i el Vilanova.

També hi ha el CB Kukullaga, l’HC Perelló, el CH Cambrils; els Escolapis, A i B; els Maristes Rubí i el Torrero, entre altres.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assistit a l’inici del torneig avui dijous, a més del regidor de Foment de l’Esport, Yeray Moreno. I també la presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero; el delegat territorial de la Federació Catalana d’Handbol a Tarragona i Terres de  l’Ebre, Xavi Simon; i el CEO de Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, entre altres.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assistit a l’inici del torneig avui dijous, a més del regidor de Foment de l’Esport, Yeray Moreno. I també la presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero; el delegat territorial de la Federació Catalana d’Handbol a Tarragona i Terres de  l’Ebre, Xavi Simon; i el CEO de Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, entre altres

En el decurs de la seva al·locució, l’alcalde ha destacat la consolidació del torneig i ha emfatitzant l’empoderament de  l’esport femení, tot felicitant el Club Handbol Salou i els organitzadors de la Mare Nostrum Cup, un dels més grans de la història, en un municipi turístic com la capital de la Costa Daurada, dels més importants de la Mediterrània.

En el decurs de la seva al·locució, l’alcalde ha destacat la consolidació del torneig i ha emfatitzant l’empoderament de  l’esport femení, tot felicitant el Club Handbol Salou i els organitzadors de la Mare Nostrum Cup, un dels més grans de la història, en un municipi turístic com la capital de la Costa Daurada, dels més importants de la Mediterrània

Per la seva part, la presidenta del club Handbol Salou ha posat en valor, també, la participació dels equips femenins i ha agraït la participació dels jugadors i jugadores i la col·laboració de l’Ajuntament, pel seu suport.

El primer partit de la competició s’ha disputat aquest migdia entre l’equip infantil del club Handbol Salou i el FC Barcelona, al Pavelló Municipal d’Esports de Ponent.

Cal destacar que els esportistes de la Salou Handball Cup Mare Nostrum participaran a la desfilada de presentació, avui dijous, a les 19 h, pel passeig Jaume I de Salou, junt amb els jugadors/es de la Mare Nostrum Cup Easter 2024.

A causa de la pujada d’aigua del mar, aquest vespre s’ha canviat el recorregut previst a través del passeig Jaume I. El nou trajecte serà: plaça de les Comunitats Autònomes, passeig Jaume I i plaça Francesc Germà (Font Lluminosa).

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *