El Circuit Golf Santi Pàmies Garmin Gin es jugarà les tardes de primavera i estiu


A Golf Costa Daurada volem aprofitar l'arribada del bon temps per oferir-te un pla perfecte de golf tardes de primavera i estiu.

Batejat com a Circuit Golf Santi Pàmies Garmin Ginacollirà sis proves, d'abril a juliol, amb sortides programades a partir de les 15 hores.

Entre els seus atractius, una nit per a dues persones al Hotel Mas d’en Gregori o el sorteig d'un luxós rellotge de la marca Garmin.

Així doncs, aquest nou circuit donarà el tret de sortida el 12 d'abril i acabarà el 26 de juliol amb una festa final de cloenda, que inclourà un lliurament de premis per als guanyadors a les diferents categories.

Cada participant haurà de jugar nou forats sota la modalitat stableford individual i comptarà amb un avituallament de gintònics en finalitzar cada prova. El millor handicap femení i masculí de cada prova i la millor actuació scratch masculina i femenina seran premiats.

Cal destacar que, entre tots aquells que aconsegueixin un hole in one al forat 10, a les sis proves programades, se sortejarà una estada per a dues persones a l'Hotel Mas d'en Gregori, a Porrera, a la comarca del Priorat. A més, tots els participants podran optar a endur-se a casa un rellotge de la marca Garmin.

El preu de la inscripció, limitada a 72 persones, és de 12 euros pels socis i de 18 euros pels no socis. I cal formalitzar-ho a Clapphouse, l'app oficial del Club.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *