El passat divendres 22 de març l’esprint intermig de la Volta ciclista a Catalunya va passar per la Bisbal del Penedès

El passat divendres 22 de març, l’esprint intermig de la 103 edició de la Volta ciclista a Catalunya va passar per la Bisbal del Penedès. Fa dos anys, la volta ja va passar pel municipi, on hi ha molta afició per la bicicleta i per seguir aquest esdeveniment esportiu.

Abans que passessin els corredors, l’alcaldessa Agnès Ferré i el regidor d’Esports, Joan Gimeno, van rebre el president de la Volta Ciclista, Ruben Peris, que els va lliurar un quadre commemoratiu de la 103a edició de la Volta.

Val a dir que els ciclistes van passar per la Bisbal del Penedès vint minuts abans de l’hora anunciada, ja que el vent els bufava a favor, la qual cosa va fer que poguessin avançar a més velocitat.


CASTELLANO | El pasado viernes 22 de marzo, el esprint intermedio de la 103ª edición de la Volta ciclista a Catalunya pasó por la Bisbal del Penedès. Hace dos años, la vuelta ya pasó por el municipio, donde hay mucha afición por la bicicleta y por seguir este evento deportivo.

Antes de que pasasen los corredores, la alcaldesa Agnès Ferré y el concejal de Deportes, Joan Gimeno, recibieron al presidente de la Volta Ciclista, Ruben Peris, que les entregó un cuadro conmemorativo de la 103 edición de la Volta.

Cabe decir que los ciclistas pasaron por la Bisbal del Penedès veinte minutos antes de la hora anunciada, ya que el viento les soplaba a favor, la cual cosa hizo que pudiesen avanzar a más velocidad.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *