L'Ajuntament presenta el programa d'actes amb motiu del Dia Mundial de conscienciació sobre l'Autisme-Tea


El proper dimarts 2 d’abril es commemora el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme-Tea i des de l’Ajuntament i les entitats de la ciutat, s’han proposat una sèrie d’actes que conformen una programació ben destacada. El mateix dimarts a les 10 h, el dia començarà amb la caminada reivindicativa que culminarà a les 12.30 h, a la plaça de la Font, davant la façana de l’Ajuntament, amb la lectura del manifest, elaborat enguany per Topromi i el Consell Municipal de la Discapacitat. L’acte culminarà amb un espectacle de dansa a càrrec dels usuaris del Servei de Teràpia Ocupacional SOLC.

El dissabte següent, 6 d’abril,  se celebrarà una jornada solidària de pàdel a partir de les 16 h, organitzada per Aspercamp, Lliga contra el Càncer i MeskPadel. Una setmana més tard, el dissabte 13, tindrà lloc la xerrada Doble excepcionalitat – TEA i altes capacitats al Teatret del Serrallo a les 12h a càrrec de la neuropsicòloga i referent nacional del TEA Lola  Garrote. L’organitza ASPERCAMP. El mateix dissabte, a les 18 h a l’Antiga Audiència està programat un espectacle de màgia solidària a càrrec del Mag Gerard.

L’endemà, diumenge 14 d’abril, tindrà lloc la caminada popular de Primavera per l’Autisme de Tarragona Esports i Todos en Azul, que ja vam anunciar i que encara té inscripcions obertes.

Per tancar aquesta programació, que s’allargarà tot el mes d’abril, el dilluns 29 està prevista una xerrada-col·loqui sota el títol Atenció a les persones amb autisme: nous reptes per al monitoratge, que es farà a les 18 h.

Manifest del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme-Tea

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *