Una conversa amb l’actriu Clara Segura, últim Prosceni Reddis Bartrina


El proper dimarts dia 2 d’abril, a les 19:00 h, tindrà lloc al Teatre Bartrina de Reus el darrer Prosceni Reddis Bartrina. En aquesta ocasió l’actriu i directora de teatre, Rosa Mateu, conversarà amb la també actriu Clara Segura. L’entrada per assistir a l’acte és gratuïta.

El cicle és organitzat conjuntament per la Fundació Privada Reddis i el Consorci del Teatre Bartrina de Reus, amb el suport de la Diputació de Tarragona. 

En aquesta ocasió, forma part del Cicle «Trajectòries» i la voluntat de la iniciativa és establir una conversa amb diferents creadors.

En la programació d’aquest 2024, a través de les converses que ja s’han realitzat, el compositor Joan Magrané ha conversat amb Antoni Ros Marbà, amb el compositor Josep Maria Guix i amb el director d’orquestra Josep Pons. 

El projecte Prosceni Reddis Bartrina és un cicle que va començar el 2022 amb converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música… que han tingut un abast nacional i estan relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *