22 Places d’Auxiliar Administratiu a l’Ajuntament de Reus

L’Ajuntament de Reus ha obert una convocatòria per a la cobertura de 22 places d’auxiliar administratiu, representant una oportunitat significativa per a aquells que aspiren a estabilitzar la seva situació laboral en el marc de l’administració pública.

Detalls de la Convocatòria

La convocatòria, identificada amb el codi 20220527O2384 i amb expedient RRHH 959/2022 OF, va ser anunciada el passat 21 de març de 2024, amb un termini de presentació de sol·licituds fins al 10 d’abril del mateix any. Aquestes places s’emmarquen en el sistema de selecció de concurs oposició o valoració de mèrits i prova, en el qual es requereixen determinades titulacions i competències per a poder optar-hi.

Requisits i Titulacions Exigides

Els candidats interessats hauran de complir amb diversos requisits i titulacions per a poder participar en aquest procés de selecció. Entre aquests es troba la necessitat de disposar de la titulació de Graduat Escolar, Educació Secundària Obligatòria (ESO), Formació Professional de primer grau o equivalents. A més a més, cal demostrar un nivell C1 de català, reflectint la importància de la competència lingüística en el desenvolupament de les tasques administratives.

Processe de Selecció i Altres Observacions

El procés de selecció per a aquestes places es realitzarà mitjançant concurs oposició o valoració de mèrits i prova, en el qual es valoraran les aptituds i competències dels candidats en relació amb les matèries d’administració general. A més a més, aquesta convocatòria també té com a objectiu l’estabilització de l’ocupació temporal, buscant consolidar la plantilla de l’Ajuntament de Reus i oferir una perspectiva laboral estable als seus treballadors.

Informació Addicional i Accés al Tràmit

Per a més informació sobre aquesta convocatòria, es pot accedir al lloc web oficial de l’ens convocant, disponible a ocupacio.reus.cat. A més a més, els interessats en participar en aquest procés de selecció poden accedir al tràmit a través de la següent adreça: seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/52460.

Conclusió: Oportunitat de Carrera Estable

En resum, la convocatòria de 22 places d’auxiliar administratiu a l’Ajuntament de Reus representa una oportunitat única per a aquells que aspiren a una carrera estable dins de l’administració pública. Amb requisits clars i un procés de selecció transparent, aquesta convocatòria busca no només cobrir les necessitats de personal administratiu sinó també consolidar una plantilla compromesa i competenta per a donar servei als ciutadans de Reus.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *