Borsa de Treball d’Auxiliar Administratiu a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha anunciat l’obertura d’una borsa de treball per a places d’auxiliar administratiu amb el propòsit de cobrir les necessitats de personal en aquest àmbit. Aquesta convocatòria, identificada amb el número 20240321O90 i l’expedient 383/2024, ha estat oficialment publicada el dia 21 de març del 2024, i la data límit per presentar sol·licituds és el proper 8 d’abril del mateix any.

El procés de selecció per a aquesta borsa de treball es realitzarà mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i prova, sent el tipus de personal buscades interins o temporals. És important destacar que les persones interessades han de complir amb certs requisits per a poder optar a aquestes places. En aquest sentit, el grup de titulació o assimilat requerit és el C2, el qual inclou aquells individuals que posseeixin el títol d’Educació Secundària Obligatòria, graduat escolar o equivalent, així com aquells amb un nivell de formació de primer grau en FP o cicles formatius de grau mitjà.

Un aspecte essencial a tenir en compte és el requisit de tenir un nivell C1 de català. Això es deu a la importància de la llengua catalana en l’àmbit administratiu, ja que moltes de les tasques que es realitzen en aquest àmbit requereixen una comunicació eficaç en aquest idioma. Així doncs, els candidats han de demostrar un domini suficient de la llengua catalana per a poder optar a aquestes places.

Pel que fa a les matèries que es tractaran en el procés de selecció, es destaca l’administració general. Això implica que els candidats han de tenir coneixements sobre temes relacionats amb l’administració pública, els procediments administratius, la gestió de documentació, entre altres àmbits que són essencials per al bon funcionament de les tasques pròpies de l’auxiliar administratiu.

Per a aquelles persones interessades en obtenir més informació sobre aquesta convocatòria, es recomana consultar les bases específiques, la convocatòria i el temari oficial publicats al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) el dia 21 de març del 2024. Aquestes fonts proporcionen detalls addicionals sobre el procés de selecció, els requisits necessaris i altres aspectes rellevants que els candidats han de tenir en compte.

En resum, la borsa de treball d’auxiliar administratiu a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès ofereix una oportunitat per a aquelles persones amb la titulació i els coneixements requerits per a ocupar aquest tipus de posicions. És una ocasió per formar part de l’equip administratiu d’aquest municipi i contribuir al seu bon funcionament. Amb la finalització del termini de presentació de sol·licituds el proper 8 d’abril, és important que els interessats no deixen passar aquesta oportunitat i presentin les seves candidatures dins del termini establert.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Banyeres del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *