El Teatre Tarragona acull les II Jornades de la Xarxa d'Ensenyaments Teatrals


El proper dimarts 2 d’abril se celebraran, al Teatre Tarragona, les II Jornades de la Xarxa d’Ensenyaments Teatrals de la província de Tarragona (XETT) en les quals hi col·labora l’Ajuntament de Tarragona. Les jorandes del XETT estan organitzades pel cicle formatiu de Grau Superior de Tècniques d’Actuació Teatral de l’Institut Martí i Franquès i l’Ajuntament, que tenen com a objectiu apropar el món del teatre als joves de la demarcació, oferint l’oportunitat de descobrir el seu talent.

La jornada comptarà amb la participació de diferents instituts de la província de Tarragona on s’imparteix el BAT Escènic. L’actriu i cantant Carol Rovira serà l’encarregada de la presentació de l’acte on hi haurà tallers, mostra de peces teatrals, mentories i un espectacle de cloenda a càrrec d’alumnes de segon curs de l’Institut del Teatre de Barcelona, de caràcter gratuït i obert a tota la ciutadania.

A les 11 h, es faran els parlaments institucionals on hi intervindran la consellera de Cultura de l’Ajuntament, Sandra Ramos; el director de l’Institut Martí i Franquès, Jordi Satorra, i el cap de Departament del Cicle Formatiu de Tècniques d’Actuació Teatral (TAT), Jordi Romero.

 

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *