Èxit en la Inauguració del Mare Nostrum Cup Easter 2024 a Salou


El Mare Nostrum Cup Easter 2024 va començar aquest Dijous Sant amb una desfilada inaugural al Passeig Jaume I de Salou, que va aplegar una impressionant assistència d’11.000 persones, marcant un rècord d’assistència per a aquest acte inaugural.

Aquesta impressionant afluència reflecteix el notable creixement del torneig, que en la seva 22a edició ha superat totes les expectatives, amb la participació de 464 equips. A més, el II Salou Handball Club Mare Nostrum també ha millorat els seus números respecte al seu debut el 2023, introduint per primera vegada la competició femenina.

La desfilada, encapçalada pels Gegants de Salou i acompanyada per la batucada Bombastik Percussió i els reconeguts malabaristes del futbol Javi Freestyle, quatre vegades campió d’Espanya, i José Ferreras, va seguir un recorregut alternatiu a causa de la gran assistència, finalitzant a la Font Lluminosa.

L’alcalde Pere Granados va desitjar molts encerts als esportistes i els va coinvidar a gaudir de l’oferta turística de Salou

Els discursos van ser pronunciats per l’alcalde de Salou i president del Patronat de Turisme del municipi, Pere Granados, el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, el CEO de Mare Nostrum Cup, Albert Viñas, i la presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero.

L’alcalde Pere Granados va destacar l’excel·lent treball de l’organització del torneig de futbol per millorar contínuament els seus registres i va donar la benvinguda als clubs d’Europa, Àsia i Amèrica que participen en el MNC2024, desitjant-los que gaudeixin al màxim del seu esport favorit a la capital de la Costa Daurada i que gaudeixin de la seva oferta turística.

L’acte inaugural del MNC 2024 va aplegar al Passeig Jaume I una assistència d’11.000 persones

D’altra banda, Àngel Xifré va assenyalar que la desfilada era només el principi d’un cap de setmana inoblidable i Albert Viñas i Laura Molero van agrair als participants per triar Mare Nostrum Cup per viure l’experiència esportiva.

El torneig es va iniciar amb el Salou Handball Club Mare Nostrum, seguit pels partits de futbol masculí i femení disputats en diversos municipis de la regió. A més de l’esport, els participants i espectadors gaudeixen de l»Experiència MNC amb diverses activitats i entreteniment local.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *