Nova edició de l’agenda Cultiva’t amb Vicent Andrés Estellés com a protagonista

Amb l’arribada de la primavera, l’Ajuntament d’Alcanar presenta una nova edició de l’agenda «Cultiva’t», carregada d’activitats per als mesos d’abril a juny. En aquesta ocasió, l’ajuntament s’uneix a la commemoració del centenari del poeta i escriptor valencià Vicent Andrés Estellés, sota el lema «Cent d’Estellés». Això significa que la programació inclourà una sèrie d’actes dedicats a difondre la seva literatura i poesia entre la població.

A més del centenari d’Estellés, l’agenda també inclourà les «I Jornades de la Cultura de l’Aigua», que consistiran en xerrades, rutes i taules rodones. Aquestes jornades culminaran al juny amb un sopar de pa i porta al Pou de la Verge, en commemoració del seu centenari.

Per als més petits de la casa, es presentarà teatre infantil i familiar. Les entrades per a aquestes representacions estaran disponibles aviat i seran aptes per a tota la família.

A més, es continuarà amb el Cicle de Cinema Gaudí, que inclourà pel·lícules com «Saben Aquell» de David Trueba i «Un amor» d’Isabel Coixet.

El regidor de cultura, Xavi Barrera, convida a tota la població a participar en aquesta completa programació cultural.

>> Consulta la programació

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *