Territori adjudica les obres d’una rotonda per a millorar la seguretat en l’accés a Santa Agnès de Malanyanes des de la BV-5105

  • El giratori es construirà a l’accés sud del nucli, al terme de la Roca del Vallès, a l’altura de l’avinguda de Gaudí

  • Els treballs compten amb un pressupost de 900.000 euros

El Departament de Territori ha adjudicat les obres de millora de la seguretat viària en els accessos a Santa Agnès de Malanyanes (la Roca del Vallès) des de la carretera BV-5105 i que inclouran com actuació principal la construcció d’una rotonda. Els treballs, adjudicats per un import de 903.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos, començaran aquest estiu.

La nova rotonda substituirà l’actual intersecció en forma de T amb carril central, situada al quilòmetre 0,7, a l’altura de l’avinguda d’Antoni Gaudí, i tindrà 46 metres de diàmetre. Aquest giratori millorarà la canalització del trànsit, en un entorn que registra al voltant de 17.000 vehicles diaris.

El projecte inclou els treballs següents, a més de la formació de la rotonda:

  1. Reposició de serveis afectats
  2. Moviment de terres i explanacions
  3. Paviments i vorades
  4. Adaptació d’elements de drenatge
  5. Enllumenat de nova rotonda
  6. Senyalització horitzontal i vertical
  7. Mesures d’integració en l’entorn

La construcció del nou giratori comportarà la reorganització de la intersecció de la mateixa BV-5105 situada a uns 900 metres de distància i que conforma l’accés nord a Santa Agnès de Malanyanes. Així, amb l’objectiu de millorar la seguretat viària en aquest punt, s’elimina el gir a esquerres de sortida de la població en direcció a la C-60 (la Roca del Vallès).

Font: Gencat Sala de Premsa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *