2 places d’Informador Turístic a l’Ametlla de Mar: Oportunitat laboral per a Joves Ambiciós

L’Ametlla de Mar, un encantador poble situat a la costa mediterrània, és un destí turístic cada cop més popular a Catalunya. Amb les seves platges de sorra fina, el seu port pesquer i els seus pintorescs carrers, atrau a visitants de tot arreu. Per mantenir i millorar l’experiència dels turistes, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, en col·laboració amb La Cala Serveis Municipals, SL, ha anunciat la convocatòria per a la contractació de dos Informadors Turístics.

Aquesta oportunitat laboral, anunciada amb el codi d’identificació 20220527O1652, està oberta a persones amb un alt nivell d’interès pel turisme i amb una sòlida formació acadèmica. Els requisits principals per a aquesta posició inclouen la possessió d’un títol de cicle formatiu (FP1) o grau mitjà, batxillerat o equivalent. A més, és indispensable tenir un nivell C1 de català, ja que la comunicació efectiva amb els turistes és fonamental per a la tasca d’un Informador Turístic.

Aquests llocs de treball s’ofereixen com a part del procés d’estabilització d’ocupació temporal, en conformitat amb la Disposició Addicional 6a i 8a de la Llei 20/2021. Això ofereix una oportunitat única per a professionals amb talent per unir-se a l’equip municipal i contribuir al desenvolupament turístic de la localitat.

La data límit per a la presentació de sol·licituds és el 23 d’abril de 2024. El procés de selecció es realitzarà mitjançant un concurs o valoració de mèrits, amb un sistema de selecció transparent i equitatiu per assegurar la idoneïtat dels candidats seleccionats.

Per a aquells interessats en aquesta excitant oportunitat laboral, es pot accedir al tràmit a través del següent enllaç: https://ametllamar.eadministracio.cat/info.0. És essencial seguir totes les instruccions proporcionades i assegurar-se de presentar tota la documentació requerida dins del termini establert.

Aquesta oferta de feina va ser anunciada al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) el 12 de març de 2024, amb el número d’identificació 0. També s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) en diverses ocasions, amb els detalls específics de la convocatòria.

Les bases generals i específiques per a aquesta convocatòria estan disponibles en línia per a consulta dels interessats. És important revisar aquestes bases amb cura per entendre plenament els criteris de selecció i els detalls del procés de sol·licitud.

L’Ametlla de Mar és un indret que té molt a oferir tant als seus residents com als visitants, i el paper dels Informadors Turístics és fonamental per a garantir una experiència enriquidora per a tots els qui visiten aquest bell poble costaner. Amb aquesta convocatòria, l’Ajuntament ofereix una oportunitat única per a individus qualificats i motivats per unir-se a l’equip i contribuir al desenvolupament continu del turisme local.

En conclusió, les dues places d’Informador Turístic a l’Ametlla de Mar representen una oportunitat emocionant per a aquells que busquen una carrera en el sector turístic i desitgen formar part d’un equip dinàmic i compromès en la promoció i el suport a aquesta comunitat costanera. Amb una ubicació privilegiada a la costa mediterrània i un entorn acollidor, aquesta és una oportunitat que no es pot deixar passar pels aspirants amb la passió i la dedicació necessàries per excel·lir en aquest rol crucial.

Convocatòria

Font: Ajuntament de l’Ametlla de Mar – La Cala Serveis Municipals, SL

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *