L’Infinitum de Salou, premiat com el millor Beach Club d’Europa


El complex Infinitum Resort Sau, situat en el terme municipal de Salou, ha estat guardonat com el ‘Millor Beach Club d’Europa‘ per tercer any consecutiu en els prestigiosos World Travel Awards.

Aquest reconeixement consolida Infinitum com un dels principals destins del continent per gaudir d’una experiència de platja de primer nivell.

Competint amb altres 10 beach clubs europeus, Infinitum ha destacat pel seu compromís d’oferir una experiència mediterrània excepcional en un entorn exclusiu i únic.

Infinitum s’ha imposat a candidats tant potents com Nikki Beach Saint Tropez i Bagatelle St. Tropez de FrançaFontelina Beach Club d’ItàliaDunas Douradas Beach Club de Portugal i al DNK Beach Club @Domes Noruz Kassandra de Grècia

Situat al costat del mar i envoltat de vegetació exuberant i una panoràmica inigualable, el complex compta amb una varietat d’àrees preparades perquè el visitant visqui una experiència inoblidable.

Aquest guardó subratlla la posició d’Infinitum com a líder en el sector turístic i reafirma la seva reputació com un indret de qualitat, luxe i exclusivitat a la capital de la Costa Daurada.

L’alcalde de Salou ha felicitat la gerència per la tasca que du a terme, tot mantenint els més alts estàndards de qualitat i excel·lència turístiques

Amb aquest reconeixement internacional, Infinitum destaca sobre altres candidats espanyols com Blue Marlin Ibiza, Gecko Beach Club, Nikki Beach Marbella, Purobeach Palma i The Beach – La Reserva Club Sotogrande. També supera a candidats tant potents com Nikki Beach Saint Tropez i Bagatelle St. Tropez de FrançaFontelina Beach Club d’ItàliaDunas Douradas Beach Club de PortugalDNK Beach Club @Domes Noruz Kassandra de Grècia.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat la gerència per la tasca que du a terme, tot mantenint els més alts estàndards de qualitat i excel·lència turístiques.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *