1 PLAÇA DE SECRETARI INTERVENTOR: CONVOCATÒRIA D’OPORTUNITAT AL AJUNTAMENT DE RASQUERA

L’Ajuntament de Rasquera ha llançat una crida per a ocupar una plaça de secretari interventor, una oportunitat professional de rellevància en el marc municipal. La convocatòria, identificada amb el codi 20240327O9, està oberta fins al 26 d’abril de 2024, oferint als interessats una finestra per presentar les seves sol·licituds.

Amb un sistema de selecció basat en concurs oposició o valoració de mèrits i prova, aquesta posició està destinada a un funcionari interí que ha de respondre a requisits específics establerts per l’Ajuntament. Entre els requisits esmentats destaca la necessitat d’una titulació de grau universitari, o bé el títol de doctor, llicenciat, enginyer o equivalent. A més a més, és imperatiu comptar amb un nivell C1 de català, atès que aquesta és una de les competències necessàries per al bon desenvolupament de les funcions associades al càrrec.

El perfil que es busca per a aquesta posició abasta una sèrie de matèries clau, entre les quals es destaquen secretaria, intervenció i tresoreria, àmbits essencials per a la gestió efectiva dels recursos i la documentació municipal. Així doncs, els candidats hauran de demostrar un coneixement sòlid i experiència en aquestes àrees per poder optar a la plaça.

Per a aquells interessats en participar en aquest procés de selecció, és vital estar al corrent dels detalls i informació rellevant. La data de publicació de la convocatòria és el 27 de març de 2024, i es pot trobar més informació detallada a través dels canals oficials de l’Ajuntament de Rasquera. El tràmit per accedir a aquesta informació es troba disponible al següent enllaç: www.rasquera.cat.

Aquesta oportunitat laboral no només ofereix un lloc de treball, sinó que també representa una porta d’entrada a la funció pública local. Els interessats tenen la possibilitat de formar part d’un equip dedicat al servei de la comunitat, contribuint al bon funcionament i desenvolupament del municipi de Rasquera.

Per a aquells que aspiren a aquesta posició, és fonamental preparar-se adequadament per afrontar el procés de selecció. Això inclou assegurar-se de complir amb tots els requisits establerts i estar preparat per a les proves i avaluacions que puguin requerir-se durant el procés de selecció. Un bon coneixement de les matèries rellevants i una preparació exhaustiva poden ser factors clau per aconseguir aquesta plaça.

L’Ajuntament de Rasquera, amb aquesta convocatòria, busca garantir la selecció del millor candidat per ocupar la plaça de secretari interventor, una posició crucial en el funcionament de l’administració local. Així doncs, es convida a tots els interessats que compleixin els requisits a presentar les seves sol·licituds dins del termini establert, obrint-se així la porta a una carrera professional en el servei públic municipal.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Rasquera

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *