Oportunitat Laboral a l’Ametlla de Mar: 1 Plaça d’Administratiu-Secretaria

L’Ametlla de Mar, un bell municipi situat a la costa de Tarragona, ha anunciat una nova oportunitat laboral per a aquells interessats en formar part de l’administració local. Es tracta d’una plaça d’Administratiu-Secretaria que ofereix l’Ajuntament, una posició clau per al funcionament eficaç de les seves tasques administratives.

Amb un termini de presentació de sol·licituds fins al 23 d’abril de 2024, aquesta oferta laboral representa una oportunitat única per a aquells amb titulació corresponent i habilitats en administració. Segons el sistema de selecció indicat, es durà a terme un procés de concurs o valoració de mèrits, destacant la importància de l’experiència i les qualificacions dels candidats.

La titulació requerida per a aquesta posició és el cicle formatiu (FP2) o el Batxillerat, o equivalents. A més, cal tenir un nivell C1 de català, reflectint la importància de la competència lingüística en l’àmbit administratiu local. Aquesta combinació de requisits educatius i lingüístics assegura que el candidat seleccionat estigui prou preparat per assumir les responsabilitats d’aquest càrrec.

La convocatòria també destaca que aquesta plaça d’Administratiu-Secretaria té com a objectiu l’estabilització de l’ocupació temporal, en línia amb les disposicions addicionals de la Llei 20/2021. Això reflecteix un compromís per part de l’Ajuntament amb la consolidació del personal en funcions administratives, proporcionant una certa estabilitat laboral als seus treballadors.

Per als interessats en presentar la seva sol·licitud, s’ha proporcionat un accés al tràmit a través del següent enllaç: https://ametllamar.eadministracio.cat/info.0. Aquest enllaç facilita el procés per als possibles candidats, permetent-los accedir fàcilment a tota la informació rellevant i presentar les seves sol·licituds de manera eficient.

Per comprendre millor el context i la naturalesa d’aquesta oferta pública, és important observar les diverses publicacions relacionades amb aquesta posició. Des del seu anunci inicial en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, fins a les actualitzacions sobre les bases generals i específiques, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha mantingut una transparència total en el procés de selecció.

Aquesta transparència no només demostra el compromís de l’Ajuntament amb la justícia i la igualtat d’oportunitats, sinó que també ofereix als possibles candidats una visió clara dels criteris de selecció i els procediments que regiran el procés de contractació.

A més, les modificacions i actualitzacions regulars sobre les bases generals i específiques indiquen una adaptabilitat a les necessitats canviant del municipi i una voluntat de millora contínua del procés de selecció. Això inspira confiança en els participants i reforça la credibilitat de l’Ajuntament com a empleador responsable i compromès amb el benestar dels seus empleats.

En conclusió, la plaça d’Administratiu-Secretaria anunciada per l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar representa una oportunitat emocionant per a aquells amb una formació adequada i una habilitat lingüística en català. A través d’un procés transparent i basat en el mèrit, l’Ajuntament busca consolidar el seu personal administratiu i garantir un servei eficient i de qualitat per als seus ciutadans. Amb un termini obert per a les sol·licituds, els interessats tenen l’oportunitat d’unir-se a aquesta comunitat compromesa i dinàmica, contribuint al seu creixement i desenvolupament continuat.

Convocatòria

Font: Ajuntament de l’Ametlla de Mar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *