OPORTUNITAT LABORAL A L’AMETLLA DE MAR: PLAÇA D’AUXILIAR ADMINISTRATIU – INTERVENCIÓ

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha anunciat l’obertura d’una nova convocatòria per a ocupar una plaça d’Auxiliar Administratiu – Intervenció. Aquesta oportunitat laboral, adscrita al sistema de selecció per concurs oposició o valoració de mèrits i prova, representa una excel·lent opció per a aquells que busquen estabilitat laboral en el sector públic.

La plaça està destinada al personal laboral i requereix una titulació específica. En aquest sentit, els aspirants han de ser titulats com a Graduats en Educació Secundària Obligatòria (ESO), haver completat un Cicle Formatiu de Grau Mitjà (FP1) o disposar d’una titulació equivalent. A més, és indispensable posseir un nivell C1 de català, mostrant així la importància de la competència lingüística en aquest àmbit de treball.

A través d’aquesta convocatòria, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar busca estabilitzar ocupació temporal, seguint les disposicions de l’Article 2 de la Llei 20/2021. Això reflecteix un compromís amb la millora de les condicions laborals del personal de l’administració local i amb la creació d’oportunitats per a aquells que desitgen desenvolupar una carrera en aquest àmbit.

Els interessats en optar a aquesta plaça tenen de termini fins al 23 d’abril de 2024 per presentar les seves sol·licituds. El procés de selecció es realitzarà seguint els paràmetres establerts, assegurant així la transparència i la igualtat d’oportunitats per a tots els candidats.

Des del punt de vista de les matèries a tractar, la persona seleccionada per a aquesta plaça d’Auxiliar Administratiu – Intervenció haurà de demostrar coneixements en administració general. Això implica la gestió de tasques administratives diverses, des de la tramitació de documents fins a la col·laboració en la gestió de recursos de l’entitat municipal.

Per als interessats en obtenir més informació sobre aquesta convocatòria i accedir al tràmit de sol·licitud, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha habilitat un enllaç específic a la seva plataforma d’e-administració. A través d’aquest enllaç, els candidats podran consultar detalls rellevants sobre el procés de selecció i accedir a tota la documentació necessària per a la seva participació.

Cal destacar que aquesta oferta pública ha estat anunciada en diverses ocasions en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), garantint així la seva difusió i accessibilitat per a tota la ciutadania interessada.

En conclusió, la convocatòria d’una plaça d’Auxiliar Administratiu – Intervenció a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar representa una oportunitat laboral rellevant per a aquells que busquen estabilitat en el sector públic i desitgen desenvolupar una carrera professional en l’àmbit de l’administració local. Amb requisits clars i un procediment transparent, aquesta convocatòria s’erigeix com una opció atractiva per a professionals qualificats que vulguin formar part d’un equip compromès amb el servei a la comunitat i amb l’excel·lència en la gestió administrativa.

Convocatòria

Font: Ajuntament de l’Ametlla de Mar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *