OPORTUNITATS LABORALS A L’AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

L’ajuntament de la Ràpita ha obert una borsa de treball per a places d’Oficial 1a, oferint així una oportunitat laboral per aquells que compleixin els requisits establerts. Aquesta iniciativa, identificada amb el codi 20240313O34, és una oportunitat que es mantindrà oberta fins al 25 d’abril de 2024, permetent als interessats presentar les seves sol·licituds dins d’aquest termini.

El sistema de selecció adoptat per a aquestes places és el de concurs oposició o valoració de mèrits i prova, garantint d’aquesta manera un procés transparent i equitatiu per a tots els participants. És important destacar que aquesta convocatòria està dirigida a personal interí o temporal, donant la possibilitat de formar part de l’equip de treball de l’ajuntament en aquesta capacitat.

Els requisits establerts per a optar a aquestes places són clars i específics. El grup de titulació o assimilat requerit és el C2, el qual inclou titulacions com l’Educació Secundària Obligatòria, el Graduat Escolar, la Formació Professional de primer grau o equivalents. A més a més, és indispensable posseir un nivell B1 de català, afavorint així la integració i la cohesió lingüística dins de l’equip de treball.

Les matèries en les quals es desenvoluparan les funcions d’aquestes places són les d’obres i manteniment, un àmbit essencial per al bon funcionament i manteniment de les infraestructures i serveis municipals. Aquestes tasques són fonamentals per a garantir el correcte desenvolupament de les activitats diàries de l’ajuntament i, per tant, es busca personal capacitats per a assumir aquestes responsabilitats amb eficiència i compromís.

Per aquells interessats a accedir a aquesta oportunitat laboral, s’ha habilitat un tràmit en línia a través del següent enllaç: https://actio.dipta.cat/catalegserveis/id/4313620002/servei/AT113_SERVE_00010?origen=seu. Aquesta plataforma facilita el procés de presentació de sol·licituds, simplificant els tràmits i agilitant el procés per als aspirants.

És important remarcar que l’obertura d’aquesta borsa de treball respon a les necessitats de personal qualificat que l’ajuntament de la Ràpita té per a cobrir determinades funcions. Així doncs, es tracta d’una oportunitat per a aquells que desitgen desenvolupar la seva carrera professional en l’àmbit municipal i contribuir al creixement i al bon funcionament de la comunitat.

Per als interessats en obtenir més informació sobre aquesta convocatòria, s’han publicat les bases específiques, la convocatòria i el temari corresponent al BOPT en dates concretes, proporcionant així tota la informació necessària per a comprendre els requisits i el procediment a seguir.

En resum, la borsa de treball de places d’Oficial 1a de l’ajuntament de la Ràpita representa una oportunitat única per a aquells que busquen una inserció laboral en l’àmbit municipal, proporcionant un sistema de selecció transparent i equitatiu i exigint un perfil formatiu i lingüístic específic per a garantir la qualitat del servei ofert. Amb això, l’ajuntament de la Ràpita reafirma el seu compromís amb la creació d’oportunitats laborals i el desenvolupament de la comunitat local.

Convocatòria

Font: Ajuntament de la Ràpita

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *