19 propostes turístiques pels mesos d’abril, maig i juny a la Conca de Barberà

El “Pot Petit” recull un seguit de propostes per a grups reduïts, adreçades al públic general i familiar

Ja es pot consultar i descarregar el catàleg digital de propostes «Pot Petit» dels mesos d’abril, maig i juny de la Conca de Barberà, escanejant el codi QR que es pot trobar als cartells penjats en diferents establiments de la comarca, o accedint al web turístic comarcal (www.concadebarberaturisme.cat).

Es tracta d’un recull de dinou propostes que consisteixen en activitats vinculades a la cultura, als vins, els productes agroalimentaris i el patrimoni natural i cultural, aptes per a tots els gustos i interessos, programades en un calendari perquè el visitant pugui planificar prèviament la seva estada a la comarca i participar en els esdeveniments i activitats.

Aquestes propostes segueixen els valors i requisits inicials: ser activitats que prioritzin el benestar del territori; ser accions que fomentin la conservació i preservació del patrimoni; han de promoure la cohesió entre turista i població local i, sobretot, han d’anar dirigides a grups reduïts (màxim 15 persones).

Aquesta actuació ha estat possible gràcies al treball conjunt entre el Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible – XatsConca.

Enllaç al catàleg: 

https://concadebarberaturisme.cat/19-propostes-turistiques-pot-petit-pels-mesos-dabril-maig-i-juny-a-la-conca-de-barbera/

 

https://concadebarberaturisme.cat/wp-content/uploads/2024/04/POT-PETIT-abr-mai-i-jun-2024-OK.pdf

 

Per ampliar la informació podeu consultar el portal web: www.concadebarberaturisme.cat o
bé, contactar amb l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà – Mireia
Bonet tel. 977 86 12 32.

 Source link

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *