Activitats per a tothom en el Dia Mundial de l’Activitat Física


  • La regidoria d’Esports ofereix un seguit activitats a l’aire lliure aquest dijous 4 d’abril.
  • Totes les propostes són gratuïtes i obertes a tothom.

VEURE CARTELL

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament se suma a les iniciatives que giren entorn el Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora cada any el mes d’abril. Aquest any les activitats al nostre municipi es duran a terme el dijous dia 4 d’abril. Sota el lema “Mou-te i viu feliç”, es vol promoure l’activitat física a tot Catalunya com a eina de salut i benestar. “Joves, petits, adults i gent gran està convidada a les activitats que hem organitzat per celebrar un any més l’esport en un dia assenyalat, i per reivindicar-lo com a una manera saludable de viure”, explicava la regidora d’Esports, Mònica Casas.

Des del Departament de Salut es reivindica que és una de les eines amb què cada any es fa explícit el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa per a tota la població, tot seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut.

Així, aquest 4 d’abril, el Passatge de l’esport reunirà a partir de les 18 hores step, tàbata i cross tono. Activitats dirigides a l’aire lliure, gratuïtes i per a tothom!

Font: Ajuntament del Morell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *