Aquest dilluns 1 d’abril s’ha celebrat el tradicional Aplec de Santa Cristina

Aquest dilluns 1 d’abril l’ermita de Santa Cristina, ubicada a la Pineda de Santa Cristina (La Bisbal del Penedès), ha acollit la celebració del tradicional Aplec de Santa Cristina del Dilluns de Pasqua.

La jornada ha començat amb una caminada organitzada des de Senderistes Bisbalencs, que ha anat des del poble fins a l’ermita, tot i que també hi ha hagut gent que s’ha dirigit a l’ermita pel seu compte, a peu o amb vehicles. Una vegada a l’ermita, s’ha celebrat una missa cantada per la Coral Antistiana que ha finalitzat amb una cantada de caramelles. Tot seguit, s’ha fet una ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània, organitzada des de la Regidoria de Cultura.

Posteriorment, 200 persones han gaudit de l’arròs fet per l’empresa bisbalenca ‘La paella de l’Isma’, organitzada per Senderistes Bisbalencs. L’entitat també ha estat a càrrec del servei de bar i cafès.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a banda de pagar la cobla, també ha col·laborat netejant l’entorn de l’ermita, contractant un lavabo químic i cedint taules i cadires per a la celebració. Des d’aquí, volem agrair la participació de totes les entitats participants: Senderistes Bisbalencs, la Parròquia de Santa Maria de la Bisbal, la Coral Antistiana i l’ADF Clot de Bou, que ha estat a l’ermita durant tot el matí amb la seva tasca de prevenció d’incendis.


CASTELLANO | Este lunes 1 de abril la ermita de Santa Cristina, ubicada en la Pineda de Santa Cristina (La Bisbal del Penedès), ha acogido la celebración del tradicional Aplec de Santa Cristina del Lunes de Pascua.

La jornada ha empezado con una caminata organizada desde Senderistes Bisbalencs, que ha ido desde el pueblo hasta la ermita, aunque también ha habido gente que se ha dirigido a la ermita por su cuenta, a pie o con vehículos. Una vez en la ermita, se ha celebrado una misa cantada por la Coral Antistiana que ha finalizado con una cantata de ‘caramelles’. A continuación, se ha hecho una ‘ballada’ de sardanas con la Cobla Cossetània, organizada desde la Concejalía de Cultura.

Posteriormente, 200 personas han disfrutado del arroz hecho por la empresa bisbalenca ‘La Paella de l’Isma’, organizada por Senderistes Bisblaencs. La entidad también ha estado a cargo del servicio de bar y de los cafés.

El Ajuntament de la Bisbal del Penedès, aparte de pagar la cobla, también ha colaborado limpiando el entorno de la ermita, contratando un lavabo químico y cediendo mesas y sillas para la celebración. Desde aquí, queremos agradecer la participación de todas las entidades participantes: Senderistes Bisbalencs, la Parròquia de Santa Maria de la Bisbal, la Coral Antistiana y la ADF Clot de Bou, que ha estado en la ermita durante toda la mañana con su tarea de prevención de incendios.  

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *