Borsa de Treball de Places d’Auxiliar de Serveis de Turisme

L’Ajuntament del Vendrell ha obert una convocatòria per a la formació d’una borsa de treball destinada a cobrir places d’Auxiliar de Serveis de Turisme. Aquesta oportunitat laboral s’emmarca dins del marc de les necessitats creixents del sector turístic local i la importància de garantir uns serveis de qualitat per als visitants.

Amb l’identificador 20240328O15 i l’expedient AUX TURISME-2024, la data límit per a la presentació de sol·licituds és el proper 12 d’abril de 2024. El sistema de selecció emprat serà un concurs o valoració de mèrits, on es tindran en compte diverses competències i requisits dels candidats.

Les places ofereixen la possibilitat de contractació tant interina com temporal, una oportunitat per a aquells que busquen ingressar al món laboral o ampliar la seva experiència en el sector del turisme. El grup de titulació o assimilat requerit és el C2, incloent titulacions com ESO, graduat escolar, FP de primer grau o cicles formatius de grau mitjà.

Un dels requisits més destacats és la necessitat d’un nivell C1 de català, que reflecteix la importància de la llengua catalana en l’àmbit del turisme a la regió. Aquest requisit s’alinea amb els esforços de promoció i preservació de la cultura i la identitat local.

Pel que fa a les matèries que es tractaran, el focus principal serà el turisme. Això inclourà coneixements sobre els principals punts d’interès turístic del Vendrell, història local, cultura, gastronomia i altres aspectes rellevants per a la promoció turística del municipi.

Per a aquells interessats en accedir al tràmit, es pot trobar més informació i les bases específiques de la convocatòria al següent enllaç: https://www.elvendrell.net/images/stories/tramits/sol_convocatoria_personal.pdf.

Aquesta convocatòria, publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) amb el número 9132, posa de manifest el compromís de l’Ajuntament del Vendrell amb la creació d’ocupació i el suport al desenvolupament del sector turístic local.

El turisme és una indústria clau per a l’economia del Vendrell i la regió en el seu conjunt. A través d’aquesta iniciativa, l’ajuntament busca assegurar que els visitants rebin un servei d’alta qualitat i que la comunitat local tingui oportunitats de creixement professional i laboral.

És important destacar que aquesta borsa de treball no només beneficia els aspirants, sinó també la comunitat en general. Un servei turístic de qualitat contribueix al desenvolupament econòmic, la preservació del patrimoni cultural i la promoció del Vendrell com a destinació turística de primera categoria.

Per tant, la participació en aquesta convocatòria no només representa una oportunitat de carrera per als candidats, sinó també un pas cap a la construcció d’un Vendrell més vibrant, dinàmic i atractiu per als visitants i els residents locals.

En resum, la borsa de treball de places d’Auxiliar de Serveis de Turisme representa una oportunitat única per a aquells amb vocació de servei i interès pel sector turístic. Amb un termini obert fins al 12 d’abril de 2024, els interessats tenen la possibilitat de presentar les seves sol·licituds i optar a formar part d’un equip compromès amb l’excel·lència en el servei i el desenvolupament sostenible del turisme local.

Convocatòria

Font: Ajuntament del Vendrell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *