El nucli antic de Mont-roig acollirà aquest dissabte a la nit el joc immersiu ‘La Purga’


  • Les persones participants podran viure una nit d’emoció i adrenalina mentre s’enfronten a diferents proves i reptes que hauran de superar en grup. Cal inscripció prèvia a lapurga.es

Aquest dissabte 6 d’abril el nucli antic de Mont-roig es transformarà en un escenari vibrant i immersiu per a una experiència de joc en viu com cap altra: “La Purga”, una iniciativa del departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Després de dos anys d’èxit consecutiu amb el survival zombie a Miami Platja, aquest any l’activitat es trasllada a Mont-roig on tindrà lloc una aventura inspirada en la famosa saga cinematogràfica. Els participants tindran l’oportunitat d’introduir-se en una nit d’emoció i aventura mentre enfronten diverses proves i reptes en grup. Amb un detallat plànol del recorregut, els jugadors hauran de superar tots els obstacles mentre eviten ser capturats.

L’ambientació del nucli antic de Mont-roig promet una experiència inigualable, amb els seus carrers estrets, edificis antics i una atmosfera que transportarà els participants directament a l’univers de “La Purga”.

L’esdeveniment durarà 6 hores, des de les 22 h fins a les 04 h de la matinada, i està recomanat per a un públic major de 14 anys. Per als menors de 12 anys, es requereix la presència d’un adult acompanyant durant tota la jornada.

Les entrades s’ha de reservar a www.lapurga.es. Per als residents del municipi, s’han posat a la venda una sèrie limitada d’entrades a 10 €.

Font: Ajuntament de Mont-roig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *