La Policia local interposa 33 denúncies durant Setmana Santa a conductors per comportaments que representen risc per als vianants

La major part corresponen a vehicles de mobilitat personal

La Policia local de Calafell ha realitzat una campanya, entre el 25 i el 31 de març, per controlar conductes que poden generar un risc per als vianants. S’han posat 33 denúncies a persones conductores per aquests comportaments.

“S’ha controlat, prioritàriament, tot allò que entorpeixi indegudament la circulació o origini perill, perjudici o molèsties innecessàries als vianants”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Marc Casellas.

Entre les infraccions denunciades hi ha l’estacionament en passos de vianants, damunt de la vorera o en zones de vianants fora de l’horari habilitat. També s’ha controlat el respecte als semàfors en vermell i a la preferència de pas dels vianants en els passos senyalitzats.

Recollint les demandes de la ciutadania, s’ha controlat igualment la conducta de conductors i conductores de vehicles de mobilitat personal (VMP), com per exemple els patinets. S’ha fet incidència especial en la circulació d’aquesta mena de vehicles per llocs no autoritzats, situació que genera inseguretat en els vianants.

De fet, de les 33 denúncies imposades en aquesta campanya, 27 han estat a persones conductores de vehicles de mobilitat personal.

Font: Ajuntament de Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *