L’ABC de les tendències del 080 Barcelona Fashion que voldràs tenir al teu armari aquesta temporada


El denim, les peces metal·litzades, els complements maxi, els fermalls i els teixits fluids són algunes de les tendències que hem pogut veure a la 32a edició de la 080 Barcelona Fashion i que seran protagonistes aquesta temporada

La 32a edició del 080 Barcelona Fashion ha presentat, un any més, les col·leccions de dissenyadores, dissenyadors i firmes que han mostrat al públic les seves noves propostes.

Amb un total de 24 desfilades, aquest esdeveniment de la moda ha comptat amb propostes de dissenyadores i dissenyadors consolidats combinats amb altres més emergents, que ens han deixat un ampli ventall de tendències pel que fa a teixits, patrons i colors que, sens dubte, seran les protagonistes d’aquesta temporada: els complements maxi, les peces metal·litzades, els fermalls, els teixits fluids o el denim, són algunes de les més destacades. T’expliquem més detalls.

 

DENIM EN TOTES LES SEVES VERSIONS

Si hi ha un material que no ha passat desapercebut en l’última edició de la 080 Barcelona Fashion, aquest és el denim. Les propostes de 080 Reborn van inaugurar la passarel·la reinventant el seu format i apostant pel upcycling i el reciclatge perquè jaquetes, faldilles i pantalons esdevinguin les peces més portables i conscients del nostre armari. Dissenyadors com Paolo Leduc o Habey Club també aposten per versionar el denim a les seves peces.


METAL·LITZATS

Els teixits metàl·lics, com la seda i els fils tècnics, arriben amb força per afegir el toc rock als looks. Marques com All That She Loves, Cherry Massia, Como La Trucha al Trucho, Lola Casademunt by Maite, Guillermina Baeza o Custo Barcelona incorporen peces versàtils en les quals els daurats, platejats i blaus són els protagonistes. Es tracta d’una de les tendències més actuals i fàcils de combinar per al dia o per complementar els looks de festa aquestes festes de Nadal.

 

DETALLS MAXI

El més és més es trasllada en maxi complements en forma de flors o de llaços per afegir un extra de glamour als looks. Una opció atrevida alhora que sofisticada presentada a la 080 Barcelona Fashion de la mà de dissenyadores com Lebor Gabala, Amlul, The Label Edition o Natalie Chandler.

 

FERMALLS PER ELEVAR QUALSEVOL LOOK

El fermall, sens dubte, eleva qualsevol look i és un dels complements més atemporals que podem tenir al nostre armari. Escorpion i Lemāchet el presenten com el detall perfecte per a tot tipus de peces i teixits. Una opció que pot marcar la diferència dels teus outfits combinat amb peces tan diverses com ara abrics, jerseis, blazers, camises o capes.

 

TEIXITS FLUIDS I SUPERPOSICIÓ DE CAPES

Els teixits fluids amb tonalitats naturals també han marcat la mostra de la 080 Barcelona Fashion. Dissenyadors com Bielo_Oscarleon, Carlota Barrera, Simorra o Eñaut han superposat capes i teixits, aconseguint textures que eleven qualsevol proposta.

 

ATEMPORALITAT I MODA INCLUSIVA

080 Barcelona Fashion continua destacant per la seva capacitat de recollir i reivindicar la internacionalització, la diversitat i la tecnologia, amb un clar accent en la sostenibilitat, la circularitat i la creativitat. Una característica de la passarel·la barcelonina que es tradueix, també, en les propostes versàtils, atemporals, funcionals i inclusives de les marques. Alguns exemples són Dominnico, Syndical Chamber, Outsiders Division o The Artelier.

 

Segueix-nos a les nostres xarxes socials ___________________________

 

Font: Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *