L’Espai Familiar torna al Parc de la Ciutat


Amb l’arribada de la primavera, l’Espai Familiar torna, aquest dijous 4 d’abril, al Parc de la Ciutat. Fins ara, aquest espai de jocs i relació adreçat a infants entre divuit mesos i quatre anys, s’ha dut a terme a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i, a partir d’aquesta setmana i fins al pròxim 20 de juny, se celebrà a l’aire lliure en el mateix horari, de 17 h a 19 h. En cas de mal temps, es farà ús de la sala d’actes de l’IMET.

En paral·lel, l’Espai Nadó, una activitat adreçada a famílies amb infants nascuts els anys 2023 i 2024 que continua a la sala d’actes de l’IMET cada divendres de 10.30 h a 12.30 h fins al pròxim 21 de juny.

Per assistir tant a l’Espai Nadó com a l’Espai Familiar no cal inscripció prèvia, l’activitat és gratuïta i els infants han d’estar acompanyants almenys per un adult de referència. Durant l’activitat, els infants gaudeixen de nombroses propostes lúdiques i educatives i, a la vegada, les famílies veuen els petits i petites en acció fora de l’àmbit familiar i comparteixen vivències amb altres famílies i professionals.  

 

Arts en família

També fins al pròxim 25 de maig i impulsat per l’IMET, està en marxa el projecte Arts en Família amb activitats adreçades a infants de zero a tres anysS’ofereixen propostes musicals, sensorials i de moviment que tenen lloc a la sala d’actes de l’IMET els dissabtes al matí. L’activitat s’ofereix dos dissabtes al mes i la inscripció, gratuïta, s’ha de fer prèviament en aquest en aquesta secció del web de l’Ajuntament de Tarragona

 

Petita Infància

L’Espai Nadó, l’Espai Familiar i Arts en Família són activitats emmarcades en el projecte Petita Infància impulsat per l’IMET amb l’objectiu d’ampliar les oportunitats educatives a infants d’entre zero i sis anys; i donar suport a les famílies en l’educació i la criança dels seus fills i filles.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *