Oportunitat de Treball: Borsa de Tècnics d’Administració General a Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ha anunciat la convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball destinada a cobrir places de Tècnics d’Administració General. Aquesta oportunitat laboral, identificada amb el codi 20240320O21, ofereix una plataforma per als professionals interessats en formar part de l’administració local.

Detalls de la Convocatòria:

La convocatòria estarà oberta fins al dia 23 d’abril del 2024. El sistema de selecció adoptat per l’Ajuntament de Cambrils pot variar entre concurs oposició o valoració de mèrits i prova, segons les necessitats i criteris de selecció de l’entitat. Aquesta oferta de treball està destinada a funcionaris interins, amb un grup de titulació o assimilat A1, equivalent a un grau universitari, ja sigui llicenciat, enginyer, arquitecte o graduat. Cal remarcar que un requisit indispensable per a aquesta posició és el nivell C1 de català.

Descripció del Lloc de Treball:

Les tasques associades a aquesta posició estan centrades en l’àmbit de l’Administració General. Això pot incloure diverses responsabilitats, des de la gestió de tràmits administratius fins a tasques de suport a la presa de decisions i elaboració de documents oficials. És una oportunitat per a professionals amb una formació sòlida en àrees relacionades amb l’administració i la gestió pública, i que desitgin contribuir al funcionament eficient de l’ajuntament.

Informació Addicional:

Els interessats en participar en aquest procés de selecció poden trobar més detalls sobre les bases específiques, la convocatòria i el temari a la pàgina web oficial de l’Ajuntament de Cambrils. Cal recordar que aquesta convocatòria es va publicar al Butlletí Oficial de la Província el dia 20 de març del 2024, amb el número d’identificació 0.

Per a més informació i per accedir a la convocatòria completa, podeu visitar la següent adreça web: https://seu.cambrils.cat/ofertaPublicaCategoriaPublic/categories/Personal_temporal.

Conclusió:

La borsa de treball per a Tècnics d’Administració General a Cambrils representa una oportunitat significativa per als professionals amb experiència o formació en aquest àmbit. Amb un termini obert fins al 23 d’abril del 2024, els interessats tenen temps per preparar les seves sol·licituds i participar en aquest procés de selecció. Amb una convocatòria transparent i criteris clars, l’Ajuntament de Cambrils busca incorporar talents qualificats per enfortir l’equip de treball de l’administració local. Si sou un professional amb el perfil requerit i amb interès en contribuir al funcionament eficient de l’ajuntament, aquesta convocatòria és una oportunitat que no us podeu perdre.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *