OPORTUNITAT LABORAL: UNA PLAÇA D’ADMINISTRATIU – INTERVENCIÓ A L’AMETLLA DE MAR

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha anunciat una nova oportunitat laboral per a aquells interessats en ocupar la posició d’Administratiu d’Intervenció. Aquesta convocatòria s’emmarca dins dels processos de selecció regulars que realitza l’administració local per a cobrir les seves necessitats de personal.

Segons el comunicat oficial, la plaça d’Administratiu – Intervenció està disponible amb la finalitat d’assumir tasques administratives dins de l’àmbit de la intervenció municipal. El perfil requerit per a aquesta posició inclou una sèrie de criteris específics que els candidats han de complir per ser considerats per al lloc.

Una de les especificacions més rellevants és el requisit de titulació. Els aspirants han de ser titulars d’un cicle formatiu de grau superior (FP2), batxillerat o equivalent. A més, cal tenir un nivell C1 de català, la qual cosa posa de manifest la importància del coneixement de la llengua catalana en el desenvolupament de les funcions d’aquesta posició.

La data límit per a la presentació de sol·licituds és el 23 d’abril de 2024. Passada aquesta data, s’iniciarà el procés de selecció, que es realitzarà mitjançant un concurs o valoració de mèrits, segons s’estableix en el sistema de selecció indicat per l’ajuntament.

Cal destacar que aquesta convocatòria també està en línia amb les polítiques de l’administració local per a l’estabilització de l’ocupació temporal. En aquest sentit, s’ha fet referència a la disposició addicional 6a i 8a de la Llei 20/2021, que busca proporcionar estabilitat laboral a aquells treballadors que es trobin en situació temporal.

Els interessats en participar en aquesta convocatòria poden accedir a la informació detallada i presentar les seves sol·licituds a través del tràmit disponible en el següent enllaç: https://ametllamar.eadministracio.cat/info.0.

Aquesta oportunitat laboral ha estat anunciada oficialment en diversos butlletins oficials, com el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) i el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). La primera publicació d’aquesta oferta es va fer el 26 de maig de 2022, i des de llavors s’han anunciat diverses actualitzacions relacionades amb les bases i la convocatòria.

D’altra banda, és important tenir en compte que aquesta convocatòria és una oportunitat per a aquells que busquen una carrera en l’àmbit de l’administració pública local. Treballar en un ajuntament pot oferir una experiència enriquidora i la possibilitat de contribuir al funcionament i al servei a la comunitat.

En resum, la convocatòria per a una plaça d’Administratiu – Intervenció a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar representa una oportunitat per a aquells que compleixin els requisits establerts i estiguin interessats en formar part de l’equip administratiu d’aquesta entitat local. Amb una data límit propera per a la presentació de sol·licituds, és el moment per als candidats interessats de preparar la seva documentació i competir per a aquesta posició.

Convocatòria

Font: Ajuntament de l’Ametlla de Mar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *