Oportunitat Professional: Borsa de Treball per Places de Secretari Interventor

El Departament de Planificació i Recursos Humans de la Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria per a la constitució d’una Borsa de Treball destinada a cobrir places de Secretari Interventor. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del compromís per garantir el bon funcionament dels serveis públics i la qualitat en l’atenció ciutadana.

Detalls Importants

La Borsa de Treball està identificada amb el codi 20240327O21 i compta amb el número d’expedient 01/2024. La data límit per a la presentació de sol·licituds és el proper 26 d’abril de 2024. El procés de selecció es realitzarà a través d’un concurs oposició o valoració de mèrits i prova, garantint així la transparència i equitat en la selecció del personal.

Les places que s’oferten són per a funcionaris interins, en el grup de titulació o assimilat A1, corresponent a grau universitari (equivalent a llicenciatures). Es requereix un grau universitari o bé un títol de doctor, llicenciat, enginyer o equivalent. A més, és imprescindible posseir un nivell C1 de català, demostrant així la competència lingüística necessària per al correcte desenvolupament de les funcions.

Les àrees de treball inclouen Secretaria, Intervenció i Tresoreria, àmbits clau en l’administració pública local. Això subratlla la importància de les tasques a realitzar i la necessitat de professionals qualificats per dur-les a terme amb eficàcia i responsabilitat.

Accés al Tràmit

Els interessats en formar part d’aquesta Borsa de Treball poden accedir al tràmit a través del següent enllaç: Actio.dipta.cat/catalegserveis/id/4309440003/servei/AT149_SERVE_00010. És essencial seguir les instruccions detallades i presentar la documentació requerida dins del termini establert per a garantir la consideració de la sol·licitud.

Oportunitat de Desenvolupament Professional

La creació d’aquesta Borsa de Treball representa una oportunitat única per als professionals interessats en formar part de l’administració pública i contribuir al funcionament eficient dels serveis locals. A través d’aquesta convocatòria, es posa de manifest el compromís de la Diputació de Tarragona amb la selecció de personal qualificat i l’aposta per la transparència i la igualtat d’oportunitats.

Les persones seleccionades no només tindran l’oportunitat d’exercir tasques de responsabilitat en àrees clau com Secretaria, Intervenció i Tresoreria, sinó que també podran beneficiar-se de programes de formació i desenvolupament professional continuat, afavorint així el seu creixement personal i laboral dins de l’administració pública.

Conclusió

La convocatòria per a la constitució d’una Borsa de Treball per a places de Secretari Interventor representa una oportunitat excepcional per als professionals qualificats que desitgin formar part de l’administració pública local a la província de Tarragona. Amb un procés de selecció transparent i equitatiu, es busca garantir la idoneïtat del personal seleccionat per a les tasques de responsabilitat que implica aquesta posició. Així doncs, es convida a tots aquells interessats a presentar les seves sol·licituds dins del termini establert i aprofitar aquesta oportunitat única de desenvolupament professional i creixement personal.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Móra la Nova

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *