Arrenca una nova edició del Cicle de Concerts de Primavera a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa

Del 5 d’abril al 21 de juny s’hi han programat diversos concerts amb la participació d’exalumnes i professorat del centre, a més de professionals de la música de renom

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa (ECMTortosa) estrena una nova edició del cicle de Concerts de Primavera amb conferències i concerts gratuïts oberts al públic. Professors, exalumnes i professionals de la música de renom participaran en aquest cicle que s’inicia aquest divendres 5 d’abril i s’allargarà fins al 21 de juny.

La conferència L’Obra Coral, a càrrec de Josep Ollé, exalumne del centre i compositor de renom de música coral, donarà el tret de sortida al cicle aquest d’abril a les 18.00 hores al Patronat Obrer de Tortosa. Ollé parlarà sobre el seu nou llibre de partitures i disc de monogràfics d’obra coral, la seva vocació i el procés compositiu. El 25 d’abril, a les 19 hores, els pianistes de l’ESMUC Alberto Just, Pau de Castro i Joan Gubert oferiran un concert a la Sala Pedrell de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa.

Andrea Martí i Miquel Esquinas seran els protagonistes del cicle el proper 19 de maig, amb un concert de cant i piano a les 19.00 hores també al Conservatori. El 14 de juny, a la mateixa hora, serà el torn de l’actuació conjunta entre el violinista Ivan Launes i la pianista Elisa Huguet, tots dos professors de l’ECMTortosa. El cicle es clourà divendres 21 de juny, també a les 19 hores, amb un concert ofert pel professorat del centre amb motiu del Dia Internacional de la Música.

Trobareu més informació sobre la programació aquí.

Font: Diputació de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *