Competeix al Gran Premi Nacional Sènior Femení a Golf Vallromanes

El Club de Golf Vallromanes es convertirà a l’epicentre del golf femení sènior nacional del 26 al 28 d’abril amb la disputa del Gran Premi Nacional Sènior Femení, que reunirà al recorregut del Vallès les millors jugadores sèniors de tot Espanya.

Una bona oportunitat per a les federades catalanes de competir al màxim nivell en un recorregut espectacular i gaudir de la competició en tres jornades consecutives.

Totes les jugadores interessades a participar-hi encara estan a temps de fer la inscripció que finalitza el proper 11 d’abril, a les 23:59 hores. Les inscripcions s’han de fer ‘on line’ a través de la pàgina web de la RFEG, previ registre a la web per poder obtenir els codis personals d’usuari i contrasenya.

Cada participant haurà de registrar-se a l’oficina del torneig i fer el pagament de la inscripció a la recepció de Golf Vallromanes, abans de les 12.00 hores del 25 d’abril. Els drets d’inscripció són de 75 euros per jugadores i inclou el dia d’entrenament.

El torneig es jugarà a un total de 54 forats Stroke Play en tres dies consecutius (18 forats cada dia) i després de la segona volta es realitzarà un tall que s’ho passaran les 72 primeres classificades i empatades al lloc 72.

Hi haurà copa per a la primera i segona classificada Scratch general i també per a la primera classificada Scratch de 2a, 3a i 4a Categoria, a més a la primera classificada Scratch major de 60 anys, major de 70 anys i la primera classificada Handicap de 1a, 2a, 3a i 4a categoria.

No t’ho pensis i fes la teva inscripció a aquest magnífic torneig femení on podràs gaudir amb les millors sèniors nacionals en un gran ambient de competició!

Per consultar tota la informació, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *