Nova oportunitat per a David Puig al LIV Golf a Miami

Després d’unes setmanes de descans, el LIV Golf torna a l’acció i ho fa a Florida, amb la disputa del LIV Golf Miami, al Trump National Doral, amb la presència de nou de totes les estrelles, algunes a la prèvia del Masters d’Augusta de la setmana que ve.

David Puig, després del seu exitós pas per l’Asian Tour, del qual lidera el rànquing després de les seves brillants actuacions, torna amb el seu equip, els ‘Fireballs’ al circuit multimilionari saudita amb ganes de brillar entre els grans jugadors del circuit.

El jugador de Golf Barcelona necessita encadenar tres bones voltes de joc per situar-se al capdavant de la classificació i demostrar que està preparat per guanyar algun dels tornejos que es juguen per tot el planeta.

De moment, David Puig ocupa el lloc 31è de 55 jugadors, on ha acumulat 5,8 punts amb un lloc 38è, dos llocs quinzens i un 34è en la darrera participació de l’equip a Hong Kong. Amb els Fireballs ocupen el desè lloc.

Molts dels jugadors que prenguin part aquesta setmana a Miami estaran pendents del que passi la setmana que ve al Masters pel que pot ser una bona oportunitat per a David de centrar-se completament en el torneig i qui sap si podrà ser la seva setmana màgica al LIV Golf.

Un total de 13 jugadors del LIV sumen 10 ‘jaquetes verdes’ i estaran a Augusta National a partir de dilluns, i especialment emotiva la setmana per a Jon Rahm, que torna com a defensor del títol i encarregat a més de ser l’amfitrió al sopar de campions.

Molta sort David al torneig a Miami!

Per a tota la informació del LIV Golf, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *