Oportunitat Laboral en Turisme a l’Ajuntament del Perelló

L’Ajuntament del Perelló ha anunciat una nova oportunitat laboral per a aquells interessats en el sector turístic. Amb l’obertura d’una plaça d’Auxiliar Tècnic de Turisme, s’espera reforçar els serveis relacionats amb el turisme local i oferir una millor experiència als visitants que acudeixen a aquesta localitat.

Detalls de la Convocatòria

L’identificador d’aquesta oferta laboral és 20220505O11, amb un termini de presentació de sol·licituds fins al 7 de maig de 2024. El sistema de selecció adoptat per a aquesta plaça és el concurs o valoració de mèrits, que permetrà avaluar els candidats en funció de diversos criteris, incloent-hi la seva formació i experiència prèvia en el camp del turisme.

Requisits i Qualificacions

Per optar a aquesta plaça, els candidats han de tenir una titulació de nivell C2, que inclou l’ESO, graduat escolar, formació professional de primer grau o equivalent. A més, s’exigeix un nivell C1 de català, destacant la importància de la competència lingüística per a la comunicació efectiva amb els visitants i la gestió de les tasques pròpies del lloc de treball.

Context de la Convocatòria

Aquesta convocatòria forma part del procés d’estabilització, regulat per la Disposició Addicional sisena de la Llei 20/2021, que té com a objectiu regularitzar la situació del personal interí i temporal en les administracions públiques. A més, cal destacar que la jornada laboral per a aquesta plaça és parcial, la qual cosa pot ser una opció interessant per a aquells que busquen una conciliació entre la seva vida laboral i personal.

Cronologia del Procés

El procés de convocatòria per a aquesta plaça d’Auxiliar Tècnic de Turisme va ser iniciat amb l’oferta pública publicada el 4 de maig de 2022 al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) amb el número 8660. Des de llavors, s’han realitzat diverses comunicacions i modificacions relacionades amb el procés, incloent-hi una convocatòria específica publicada el 8 d’abril de 2024, també al DOGC amb el número 9137.

Implicacions i Oportunitats

Aquesta plaça d’Auxiliar Tècnic de Turisme ofereix una oportunitat única per als candidats interessats en el sector turístic i la gestió pública. Amb la seva ubicació a l’Ajuntament del Perelló, els seleccionats tindran l’oportunitat de contribuir al desenvolupament i promoció del turisme local, així com de col·laborar en iniciatives destinades a millorar l’experiència dels visitants.

A més, aquesta convocatòria no només representa una oportunitat laboral, sinó també una manera de contribuir al procés d’estabilització de l’ocupació pública, que busca garantir la continuïtat i la qualitat dels serveis prestats per les administracions locals.

Conclusió

La plaça d’Auxiliar Tècnic de Turisme oberta per l’Ajuntament del Perelló representa una oportunitat excepcional per als professionals del sector i aquells interessats en contribuir al desenvolupament del turisme local. Amb un termini de presentació de sol·licituds obert fins al 7 de maig de 2024, els candidats tenen l’oportunitat de competir per aquesta plaça, que ofereix la possibilitat de combinar el treball amb una jornada parcial i contribuir al creixement i la promoció del turisme a la localitat del Perelló.

Convocatòria

Font: Ajuntament del Perelló

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *